Libnet.ro
UNICEF

19:00

Daniel Osmanovici alearga la Maratonul pentru Kassandra: Cel mai lung buletin meteo, in cea mai lunga transmisiune live din Romania

Antena3 Antena3,
Daniel Osmanovici alearga la Maratonul pentru Kassandra: Cel mai lung buletin meteo, in cea mai lunga transmisiune live din Romania

Maraton pentru Kassandra. La nici o zi de la mesajul Observatorului, sute de romani vor sa o ajute pe fetita adoptata de Iosif Rotariu, chiar inainte de maratonul media record care va incepe maine. continuă pe Antena3

Dovada ca fotbalul este cel mai important lucru pentru brazilieni: Un cotidian a avut in finala Cupei o coperta plina de cuvintele Bla bla bla (FOTO)

Brazilienii demonstreaza inca o data ca fotbalul este cel mai important lucru pentru ei. in ziua in care s-a disputat Cupa Braziliei, intre Atletico Mineiro si Cruzeiro, unul dintre cele mai respectate ziare.

Cel mai puternic procesor Qualcomm ajunge pe un smartphone care n-are functie de telefon

Cei de la Intrinsyc cu QualcommSnapdragon 810. Acestea sunt destinate in mod exclusiv dezvoltatorilor de aplicatii. Cei de la Qualcomm au anuntat in urma cu ceva timp cel mai puternic SoC al lor pentru urmatoarea perioada. Acesta poarta numele de Snapdragon 810 si este un octa-core pe arhitectura ARMv8 cu suport pentru memorie LPDDR4 si instructiuni pe 64 de biti. in comparatie cu actualul varf de gama al companiei americane, Snapdragon 810 este cu aproximativ 30% mai performant. Desi noul [].

Ultimele detalii despre Batman Arkham Knight apar in cel mai recent trailer [VIDEO]

Desi a inregistrat numeroase amanari, Batman Arkham Knight a beneficiat zilele trecute de un nou trailer menit sa sporeasca interesul pentru noul joc. Batman Arkham Knight este cel mai recent joc si, foarte probabil, ultimul dintr-o serie foarte apreciata de fani. Acesta este dezvoltat de studiourile Rocksteady si ar fi trebut sa ajunga la jucatori inainte de finele acestui an, doar pentru ca, de curand, sa fie amanat pana in 2015. Desi data de lansare nu este foarte apropiata, macar [].

(P)Sodexo este singura companie din Romania care obtine certificarea internationala 'Cel mai Bun Angajator/ Best Employer' oferita de Aon Hewitt

Programul global Cel mai bun angajator/ Best Employer masoara, recunoaste si certifica excelenta angajatorilor Sodexo, jucator de top pe piata romaneasca a tichetelor, a beneficiilor extrasalariale si lider mondial in Servicii pentru.

Chinezii au creat cel mai ciudat telefon pentru selfie-uri

Daca telefonul Oppo cu o camera rotativa nu era suficient de ciudat, din China vine un model cu o camera aparte pentru selfie. Tot mai multi producatori lanseaza telefoane bune pentru selfie-uri, dar chinezii reusesc sa aiba unul cu totul special. E vorba de modelul Doov Nike V1 a carui camera se pliaza pe spatele telefonului si sare la selfie cand vrei asta. Pana acum, Oppo cu telefoanele N1 si N3 a adus pe smartphone-uricamera care se roteste, un concept [].

REVISTA PRESEI: Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie

Adevarul scrie ca Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie. Capital prezinta cele 7 pacate care te-ar putea lasa somer. Evnimentul Zilei anunta ca Mihai Gadea da in judecata Adevarul si ii apara onoarea fratelui Mircea Badea. Ziarul Financiar lanseaza anuarul Top 100 cele mai valoroase companii din Romania. Gandul arata ca pesedistii Robert Negoita si Silvian Ciuperca, pe cale sa devina fetele integritatii din Romania. Hotnews dezvaluie cine este Crinuta Dumitrean: Miss Bistrita care l-a imbogatit pe Stelu, la Restituirea Proprietatilor. Ziare. com prezinta fereastra de oportunitate si testele lui Klaus Iohannis. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Pancu a gasit principalii vinovati pentru situatia Rapidului.

Calatorie aventuroasa in Australia, cel mai secetos continent inconjurat de cea mai colorata viata marina

Daca vrei sa simti ca te rupi de planeta, dar fara pleci de pe Pamant, inseamna ca esti intr-o vacanta aventuroasa in Australia si Noua Zeelanda. De ce sa mergem in cel mai secetos continent din lume, inconjurat de cea mai colorata viata marina, ne.

Carlos Slim devine cel mai mare actionar al firmei spaniole de constructii FCC

Grupul spaniol de constructii FCC, cu mari datorii, a ajuns la un acord de refinantare cu Carlos Slim, la cateva zile dupa ce a esuat in incercarea de a incheia o astfel de intelegere cu investitorul George Soros, miliardarul mexican devenind cel mai.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Pretul minereului de fier si-a extins ieri declinul pe pietele internationale, coborand la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile globale de profil cresc, intr-un moment in care incetineste expansiunea economica a Chinei - consumator important de materii prime.

Cel mai cautat apartament din Bucuresti: 3 camere in cartierul Tineretului

Cel mai cautat apartament al Capitalei se afla in zona Tineretului, are trei camere, o suprafata utila de peste 70 de metri patrati si este situat la etaje intermediare, conform unei analize HomeFinders. ro bazata pe criteriile cumparatorilor. Afla ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )