Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rares Bogdan, rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Rares Bogdan a fost depistat negativ la testul pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de liberal pe pagina de Facebook. continuă pe Antena3

Secretarul General al Guvernului, despre rezultatele lui Ludovic Orban la testul pentru coronavirus

Secretarul General al Guvernului a declarat la Antena 3 ca testele pentru coronavirus ale lui Ludovic Orban au plecat de la Parlament la ora 16:30. De asemenea, rezultatele inca nu au sosit.

BREAKING NEWS Testul pentru coronavirus, negativ in cazul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru a se stabili daca a fost infectat cu coronavirus, rezul.

Ministrul Transporturilor a iesit negativ la testul pentru coronavirus. Dupa vizita in Alba, sefii de institutii care l-au insotit s-au izolat la domiciliu

Liderii celor mai importante institutii din Alba, subordonatii lor dar si angajatii unei firme mari din Sebes, plus mai multi jurnalisti, pot respira usurati. Testul pentru ministrul Transporturilor, Lucian Bode, este negativ.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De.

Premierul Orban si ministrii testati in Parlament, rezultat negativ pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus COVID-19), iar rezultatul este negativ.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, testat pozitiv pentru coronavirus

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat clubul londonez. Spaniolul a primit rezultatul joi seara, dupa ce a recunoscut ca se simte rau.

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Rares Bogdan: Romanii care doresc sa vina acasa trebuie primiti. O tara normala nu-si abandoneaza cetatenii, nici in cele mai grele situatii

Rares Bogdan a atras atentia ca romanii care vor sa se intoarca in tara trebuie primiti fiindca o tara normala nu-si abandoneaza niciodata cetatenii, nici in cele mai grele situatii, dar ca acestia trebuie sa se supuna regulilor impuse de autoritati.

Reactia lui Rares Bogdan, dupa scandalul din Vama Nadlac. Fiti responsabili!

Tensiuni in vama Nadlac dupa ce mai multi romani intorsi din Italia au refuzat sa intre in carantina. Un grup de 25 de persoane s-a opus dispozitiilor autoritatilor de a ramane la un centru de carantina din judetul Arad, lucru care a generat un blocaj la intrarea in tara. Scandal in Vama Nadlac A fost .

Scandal in PNL! Rares Bogdan, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Iresponsabilitate totala

Europarlamentarul Rares Bogdan a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul inainte de votul de investitura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )