Libnet.ro
UNICEF

07:15

Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata, dupa ce a fost externata. Abia o mai recunosti

Playtech Playtech,
Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata, dupa ce a fost externata. Abia o mai recunosti

Daniela Crudu a fost externata! Fanii vedetei au fost socati de primele fotografii cu aceasta. Cum arata fosta asistenta pacatoasa si cine i-a fost alaturi la iesirea din spital? Situatia delicata in care se afla se citeste pe chipul ei. Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata in aceasta dupa-amiza, Cruduta a fost externata, iar mai . continuă pe Playtech

CUTREMURATOR! Daniela Crudu a mai PATIT-o in trecut! Un fost iubit, extrem de celebru si el, a ars-o cu TIGARA pe fata

Detalii de necrezut ies la iveala pe scena mondena! Se pare ca Daniela Crudu, batuta crunt duminica de iubitul sau croat, a mai avut probleme cu amorezi violenti si in trecut. Este vorba despre Mihai Costea, fo.

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost DESFIGURATA si a ajuns DE URGENTA LA SPITAL! (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei. Vedeta a ajuns la urgente duminica dimineata, unde se pare ca a fost operata de urgenta, relateaza Spynews. ro.

IMAGINI cu DANIELA CRUDU GOALA PUSCA inainte de BATAIE! (FOTO NECENZURAT)

Daniela Crudu trece prin momente cumplite dupa ce iubitul croat a batut-o in urma unei crize de gelozie.

IMAGINI DEOCHEATE cu DANIELA CRUDU! Acesta e motivul pentru care iubitul gelos a batut-o cumplit! E SCANDALOS (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu trece prin momente cumplite dupa ce iubitul croat a batut-o in urma unei crize de gelozie.

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a .

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de iubit: Amanunte nestiute din scandalul momentului

Anamaria Prodan reactioneaza dur dupa ce Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubitul ei.

DANIELA CRUDU, calcata in PICIOARE de iubitul gelos! Ce s-a intamplat in RESTAURANT inainte de MACEL! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Noi detalii despre bataia primita de Daniela Crudu de la iubitul gelos au iesit la iveala! OANA ROMAN, DEZBRACATA COMPLET! IMAGINI CU EA iN PIELEA GOALA! SE VEDE CHIAR SI.

INFORMATII-SOC: S-A AFLAT DE CE Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de IUBITUL EI! ASTA E PREA DE TOT!

Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubit, duminica dimineata. GALERIE FOTO NECENZURATA) Vedeta a ajuns de urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )