Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dansul Printesei Diana pe scena operei chiar a avut loc! The Crown vs realitate! VIDEO

ADPM ADPM,
Dansul Printesei Diana pe scena operei chiar a avut loc! The Crown vs realitate! VIDEO

In The Crown, Printesa Diana apare dansand alaturi de un balerin, pe scena operei, pe melodia Uptown Girl a lui Billy Joel. Putini oameni stiu insa ca acest lucru s-a intamplat si in viata reala. continuă pe ADPM

Cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana

Printesa Diana va ramane intotdeauna cunoscuta drept Printesa Inimilor, dar si un veritabil style icon. Iar daca vorbim de stil, coafurile purtate de ea de-a lungul timpului pot reprezenta o sursa de inspiratie. Iata aici cateva dintre cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana.

New York: Amenda de 15.000 de dolari pentru o sinagoga in care a avut loc o nunta cu mii de participanti dintr-o secta cu origini in Romania

O sinagoga din New York a fost amendata cu 15. 000 de dolari dupa ce acolo a avut loc, la inceputul lunii noiembrie, o nunta hasidica cu mii de participanti, fara respectarea regulilor de protectie sanitara, in.

Ce este marea alpina, fenomenul meteo care a avut loc in weekend. Turistii, in extaz

Valul doi al pandemiei de coronavirus a lovit din plin, iar numeroasele restrictii afecteaza foarte multi oameni. Turismul este grav afectat, iar patronii de hoteluri si pensiuni se asteapta la o iarna foarte grea. Multi romani au decis deja sa isi anuleze planurile de vacanta, altii o vor face in urmatoarea perioada. in vreme ce .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )