Libnet.ro
UNICEF

07:00

New York: Amenda de 15.000 de dolari pentru o sinagoga in care a avut loc o nunta cu mii de participanti dintr-o secta cu origini in Romania

B1 B1,
New York: Amenda de 15.000 de dolari pentru o sinagoga in care a avut loc o nunta cu mii de participanti dintr-o secta cu origini in Romania

O sinagoga din New York a fost amendata cu 15. 000 de dolari dupa ce acolo a avut loc, la inceputul lunii noiembrie, o nunta hasidica cu mii de participanti, fara respectarea regulilor de protectie sanitara, in. continuă pe B1

Nicholas Kristof, The New York Times: Romania, o tara minunata, dar care a avut o guvernare foarte slaba

Jurnalistul american cu origini romanesti Nicholas Kristof, care scrie din 1984 pentru The New York Times si a castigat doua premii Pulitzer, comenteaza pentru Weekend Adevarul atat situatia societatii din Romania, cat si a celei din Statele Unite ale Americii.

Amenda grea pentru o sinagoga din New York dupa ce a oficiat o nunta cu mii de invitati

Primarul orasului New York, Bill de Blasio, a anuntat marti amendarea unei sinagogi cu 15. 000 de dolari pentru faptul ca a incalcat regulile sanitare organizand o nunta hasidica cu mii de invitati.

The New York Times: Rusinoasa mutare finala a lui Mnuchin

Brusca decizie a Administratiei Trump de a reduce programele Rezervei Federale Fed) de creditare pentru cazuri de urgenta e un joc pagubos, scrie The New York Times, citat de agentia Rador. Secretarul Trezoreriei echivalentul ministrului de finante in guvernul SUA, n. red. ) isi petrece ultimele cateva luni ale mandatului sau incercand sa creeze probleme presedintelui ales, Joe Biden, si economiei americane. O dovada este decizia de joi prin care se pune capat unor programe de creditare ale Rezervei Federale in SUA, Fed - echivalentul unei banci centrale, n. red. ) stabilite in cursul acestui an pentru a reduce declinul economic provocat de pandemia de coronavirus.

Moderna va percepe un pret de 25-37 de dolari pentru o doza de vaccin anti-COVID-19

Compania farmaceutica americana Moderna va percepe guvernelor un pret cuprins intre 25 si 37 de dolari pentru o doza din vaccinul anti-COVID-19, in functie de cantitatea comandata, a declarat sambata directorul general al companiei, Stephane Bancel, pentru saptamanalul german Welt am Sonntag, transmite Reuters.

CORONAVIRUS |Moderna va percepe 25-37 dolari pentru o doza de vaccin anti-COVID-19

Moderna va percepe guvernelor intre 25 si 37 de dolari pentru o doza din vaccinul anti-COVID-19, in functie de cantitatea comandata, a declarat seful executivului Stephane Bancel saptamanalului german Welt am.

Budescu a dat de bucluc! Trebuie sa plateasca o amenda de 723.000 dolari

Clubul saudit Al-Shabab a anuntat ca FIFA a hotarat sa fie despagubit cu 723. 000 de dolari pentru ca, anul trecut, mijlocasul ce evolueaza in prezent de la Astra Giurgiusi-a reziliat unilateral contractul.

Pierderi cumulate de peste 157 miliarde dolari pentru companiile aeriene

Asociatia Internationala pentru Transporturi Aeriene estimeaza ca al doilea val al infectarilor cu C.

Costul lockdown-ului in SUA: 169 miliarde de dolari pentru salvarea a 29.000 de vieti

Economia americana este grav lovita de pandemia de Covid-19. Costul restrictiilor impuse de autoritatile SUA pentru limitarea raspandiii noului coronavirus se ridica la peste 160 de miliarde de.

Banca Transilvania incepe platile pentru antreprenorii care s-au inscris in programul de granturi

Banca Transilvania va face primele plati pana la finalul acestei saptamani pentru microintreprinderile, PFA-urile si ONG-urile care au ales BT ca banca partenera in programul guvernamental Granturi nerambursabile pentru capital de lucru.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )