Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romania a dat lovitura in Uniunea Europeana. Anuntul facut in urma cu cateva ore

Playtech Playtech,
Romania a dat lovitura in Uniunea Europeana. Anuntul facut in urma cu cateva ore

Romania a dat lovitura in Uniunea Europeanal, iar anuntul facut in urma cu cateva ore. Astfel, tara noastra va deveni principalul producator de gaze din UE, cand vor incepe extractiile zacamintelor din Marea Neagra, a anuntat Franck Neel, membru in Directoratul OMV Petrom. Romania va deveni principalul producator de gaze din Uniunea Europeana. Ce mai . continuă pe Playtech

Cat a platit Romania avans pentru vaccinul anti-Covid. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri ca Romania a semnat deja pentru plata avansului catre Comisia Europeana vizand furnizarea milioanelor de doze de vaccin anti-Covid-19.

Lider PNL diaspora: Romania va dona Republicii Moldova o parte dintre vaccinurile COVID-19 pe care le va primi de la Uniunea Europeana

Romania va dona Republicii Moldova o parte dintre vaccinurile anti-coronavirus pe care le va primi de la Uniunea Europeana, sustine senatorul Viorel Badea, presedintele PNL Diaspora. Asa cum am anuntat.

Romania va dona Republicii Moldova o parte din vaccinurile pe care le va obtine de la Uniunea Europeana

Presedintele Comisiei pentru romanii din afara tarii din Senat, Viorel Badea, a anuntat ca Romania va dona Republicii Moldova o parte din dozele de vaccin impotriva COVID-19, pe care Romania urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana.

Inna a dat lovitura in pandemie. Cum si-a sporit conturile bancare in plina criza

Iubit nou, piese noi, emisiune si reality-show. Desi un an greu, indeosebi pentru artisti, Inna a dat lovitura. Este pe val si in pandemie, lucru de care este mandra. Cantareata a stat de vorba cu Click! despre toate provocarile din ultima perioada. 2020, un succes pentru Inna, in pofida provocarilor si stresului cauzat de pandemie.

Elon Musk a dat lovitura in pandemie: de ce se uita de sus la Bill Gates

Pandemia a adus in lume o criza sanitara nemaiintalnita in ultimele decenii, dar nu toti isi plang de mila. in tot acest timp, Elon Musk a dat lovitura si a reusit sa-l intreaca pe.

Cat de bogata a ajuns Ramona Gabor. Cati bani poate sa castige acum in Dubai: a dat lovitura

Ramona Gabor s-a realizat din punct de vedere fianciar in Dubai. Si-a deschis o linie de parfumuri pe care le comercializeaza la preturi foarte piperate. Vedeta recunoaste ca nu are tot ce-i trebuie, respectiv un partener cu care sa intemeieze o familie, dar spune in acelasi timp ca nici nu este pregatita pentru asa ceva.

Uniunea Europeana a decis ca drepturile consumatorilor pot fi aparate si prin actiuni colective in justitie

Parlamentul European a aprobat, pe 24 noiembrie 2020, o noua lege care va permite grupurilor de consumatori sa lanseze impreuna actiuni in justitie, in Uniunea Europeana, impotriva prejudiciilor colective si care va introduce garantii adecvate pentru a evita procesele abuzive.

ANAF face ravagii in fotbalul romanesc. Anuntul facut de procurori

Ministrul de Finante, Florin Catu, a anuntat astazi ca procurorii ANAF au demarat un control financiar la Federatia Romana de Fotbal. Ar fi suspiciuni legate de diferite nereguli financiare care au avut loc in fotbalul romanesc. Iar totul porneste de la niste declaratii facute de oameni din fotbal in diferite emisiuni televizate, scrie Gsp. ro. Ancheta .

LAURA CODRUTA KOVESI, SEFA PARCHETULUI EUROPEAN: Nicio tara din Uniunea Europeana nu are mainile curate

Verificarea cheltuirii legale a celor 1,8 trilioane de euro din viitorul cadru financiar multianual 2021-2027 si din fondul de rezilienta si redresare economica, reprezinta o provocare deosebita pentru procurorii din cadrul Parchetului European EPPO), a declarat Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al institutiei respective, in cadrul unui interviu realizat de publicatia olandeza NRC Handelsblad, publicat in urma cu doua zile pe site-ul nrc. nl si preluat de site-ul ziare. com.

Florin Citu anunta ca vine prima transa din imprumutul de la Uniunea Europeana prin instrumentul SURE: Romania va primi 3 miliarde de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in cateva zile, Romania va primi prima transa din instrumentul SURE, in valoare d 3 miliarde de euro. intr-o postare pe Facebook, Citu precizeaza ca acesti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )