Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde isi face de cap noul coronavirus. Capitala si 4 judete cumuleaza aproape jumatate din cazurile de COVID-19. A aparut un nou focar de infectari

Adevărul Adevărul,
Unde isi face de cap noul coronavirus. Capitala si 4 judete cumuleaza aproape jumatate din cazurile de COVID-19. A aparut un nou focar de infectari

Bucurestiul si 4 judete cumuleaza aproape jumatate din cazurile de coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore, ziua cu cel mai grav bilant de la debutul pandemiei. continuă pe Adevărul

Masurile impuse de autoritati ar putea fi date peste cap. OMS confirma ca noul coronavirus se raspandeste si prin aer

Organizatia Mondiala a Sanatatii a recunoscut, marti, ca exista dovezi clare care atesta ca noul coronavirus se raspandeste si prin aer. Decizia vine dupa ce mai multi specialisti au solicitat OMS sa modifice recomandarile si comunicarile despre modul de raspandire al Covid-19 in comunitati.

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, infectat cu noul coronavirus

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, Remus Mihalcea, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata, miercuri seara, de Grupul de Comunicare Strategica. Managerul in.

Sute de oameni de stiinta afirma ca noul coronavirus se transmite prin aer si cer OMS sa isi revizuiasca recomandarile

Sute de oameni de stiinta afirma ca exista dovezi ca noul coronavirus aflat in aer sub forma de particule mici poate infecta oamenii si cer Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) sa isi revizuiasca recomandarile, potrivit publicatiei New York Times.

Experti din 32 de tari avertizeaza OMS ca noul coronavirus poate fi raspandit si de sistemele de ventilatie din cladiri

Noul coronavirus poate circula prin aer in spatiile inchise - mai exact este poate fi preluat de sistemele de ventilatie sau de climatizare - si ii poate contamina pe cei care nu sunt protejati, avertizeaza un grup de 239 de experti care au semnat o scrisoare catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, scrie New York Times.

Un angajat al Televiziunii nationale a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Televiziunii Romane a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus Covid-19, a .

Studiu. Un soi de canabis poate preveni infectarea cu noul coronavirus

O echipa de oameni de stiinta din Canada afirma ca un soi de canabis are proprietati care pot preveni infectarea cu noul coronavirus.

Cum se simte tatal fostului premier Mihai Tudose, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Tatal fostului premier Mihai Tudose a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta si-a facut testul pentru COVID-19 si rezultatul a fost pozitiv. Mai mult, cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Braila su.

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe este infectat cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza MAE. Angajat al MAE, testat pozitiv pentru infectia cu.

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Miercuri a fost inregistrata cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri, din ultimele doua luni.

Dan Tarcea, viceprimarul din Cluj-Napoca, e in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, a fost testat negativ pentru noul coronavirus, dar se afla in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost confirmata pozitiv cu COVID-19. Dan Tarcea,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )