Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se dau bani pentru acesti romani pagubiti. Despre ce este vorba ii ce conditii sunt?

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru acesti romani pagubiti. Despre ce este vorba ii ce conditii sunt?

Guvernul ia in calcul sa ofere un ajutor romanilor, sub forma de bani, astfel incat sa treaca mai usor peste conditiile dificile din 2020. Acum stim si cui sunt adresate. continuă pe Playtech

Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati

Guvernul promite sa ajute cu bani pentru finantarea cheltuielilor privind stocurile, datoriile catre furnizori, chiriile si utilitatile. Cine va beneficia de acesti bani? Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati Firmele afectate de restrictii in timpul pandemiei de coronavirus vor putea beneficia de bani europeni. Pentru plata chiriei si .

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

Se dau bani pentru romani. in ce conditii poti primi bani de la stat

O veste buna vine de la Ministerul Muncii. Se dau bani pentru romani de la stat! Iata in ce conditii ii pot primi. Se dau bani pentru romani. Anuntul facut de autoritati Violeta Alexandru a anuntat pe Facebook ca va propune in urmatoarea sedinta de Guvern masura acoperirii somajului tehnic de catre stat. Acest lucru .

Recalcularea pensiilor 2020. Se dau bani mai multi pentru pensionari. Cat vor primi in plus 300.000 de romani

Veste buna pentru pensionari! Peste 300. 000 de varstinici vor primi mai multi bani la indemnizatia lunara meritata. Cum se va face recalcularea 2020. Recalculare pensii 2020 Modificari pentru pensionari! Recalcularea pensiilor este aproape finalizata de Casa Nationala de Pensii Publice care a adus mai multi bani pentru aproape 300. 000 de varstinici. CNPP vine cu informatia .

Se dau bani de la stat pentru romani. Cum poti primi intre 40.000 si 100.000 de mii de euro

Guvernul vrea sa incurajeze cu bani antreprenorii din mediul rural. Bugetul total alocat programului va fi de 200 de milioane de euro. Se dau bani de la stat. Cum pot primi romanii intre 40. 000 si 100. 000 de mii de euro Executivul a discutat, joi, in prima lectura, o hotarare privind lansarea unui proiect de incurajare .

Vesti proaste pentru suporterii FCSB: incep dificultatile! Este imposibil

Vesti proaste pentru suporterii FCSB. Mircea Lucescu este de parere ca echipa va avea probleme financiare in perioada urmatoare. Acesta nu crede ca Gigi Becali va mai putea sustine echipa pe cont propriu pentru mult timp.

Escroci romani, prinsi in fapt pe strazile din Praga. Minteau ca strang bani pentru copiii cu dizabilitati (VIDEO)

Mai multi escroci romani au fost prinsi in fapt, in timp ce pretindeau ca strangbani pentru copiii cudizabilitati, de catre un jurnalist ceh. La randul lor, barbatii pretindeau ca sunt surzi.

Cine este angajatul BNR care castiga mai multi bani decat Mugur Isarescu. Doar pensia este de 107.400 lei

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a depasit in premiera nivelul de 1 milion de lei venituri incasate, in 2019, dar exista un angajat al bancii centrale care il depaseste. Acesta a incasat nu mai putin de 1,6 milioane de lei. Un angajat al BNR castiga mai multi bani decat Guvernatorul Mugur Isarescu.

Primarul din Scornicesti, testat pozitiv pentru noul coronavirus. Ioan Prioteasa este socrul senatorului Nicolae Banicioiu

Ioan Prioteasa, primarul din Scornicesti si socrul senatorului Nicolae Banicioiu, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Edilul a explicat ca a trecut printr-o analiza medicala de acest gen, in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )