Libnet.ro
UNICEF

23:01

Se dau bani pentru romani: anuntul de ultima ora facut de BCR. Ce conditii trebuie indeplinite

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani: anuntul de ultima ora facut de BCR. Ce conditii trebuie indeplinite

BCR a venit cu o veste surpriza care va fi pe placul clientilor. Banca sustine ca a incheiat mai multe parteneriate cu diversi comercianti. Asta se va vedea in conturile clientilor. Vestea. continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat. 2.500 de lei pentru mii de romani. Ce conditie trebuie sa indeplineasca

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Mecanismul de plata va consta in alocarea sumei direct angajatorilor, care vor deconta angajatilor. 500 de lei de la stat pentru mii de romani Guvernul a decis sa acorde un prijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada starii .

Se dau bani de la stat. 400 de lei pentru mii de romani. Conditia necesara pentru a primi banii

Parlamentul a adoptat un proiect de lege care prevede ca parintii vor putea deconta o parte din banii pe care ii cheltuie la after-school. Ca proiectul sa poata fi pus in practica, acesta ar trebui semnat de presedintele Klaus Iohannis. Se dau de la stat cate 400 de lei pentru mii de romani. Care este .

Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Guvernul Orban nu va majora pensiile cu atat cu cat prevedea Legea Pensiilor. Florin Citu, ministrul de Finante, a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum prevede legea, dar esalonat, in mai multe etape. Pensii 2020. Este vestea anului pentru milioane de pensionari. Cati bani in .

Simona Halep, decizie de ultima ora! Va participa la US Open si este cap de serie numarul 1!

Decizie de ultim moment a Simonei Halep. Cu doar jumatate de ora inainte de inchiderea inscrierilor pentru US Open, romanca a anuntat ca va merge la New York. Planul initial al Simonei era sa nu calatoreasca in SUA, din dorinta de a evita carantina la revenirea in Europa. in cele din urma, fostul lider mondial .

Simona Halep primeste o veste foarte proasta, chiar de la Ion Tiriac! Anunt de ultima ora al miliardarului

Simona Halep si-a amanat revenirea in circuitul WTA, dupa decizia de a nu face deplasarea la Palermo. Astfel, primul turneu al romancei ar urma sa fie la Praga, incepand cu 10 august. in plus, fostul lider mondial a decis sa nu participe la Western & Southern Open, turneu de categorie Premier 5. Halep nu vrea .

Se dau bani de la Guvern! Mii de romani primesc 2.500 de lei cu o singura conditie. Ce trebuie sa faci

Cei care au lucrat in regim de telemunca pot primi 2. 500 de lei de la Guvern pentru achizitionarea de echipamente IT, cu o singura conditie. Cel care vrea sa intre in posesia banilor trebuie sa fi lucrat minimum 15 zile lucratoare in regim de telemunca, pe perioada Starii de Urgenta.

ULTIMA ORA! Cresc alocatiile pentru copii! Cati bani vor primi din septembrie

Alocatii 2020. Ordonanta privind cresterea alocatiilor pentru copii a fost publicata in Monitorul Oficial. incepand din luna septembrie, alocatiile copiilor vor creste cu 20%.

Ziua si transerul pentru FCSB! Gigi Becali a facut anuntul

FCSB este gata sa mai realizeze un transfer, dupa ce vineri a fost oficializata achizitionarea lui Alexandru Buziuc. Dupa ce ieri s-a facut o mutare pentru faza ofensiva, Becali a anuntat ca negociaza pentru transferul unui fundas. Este vorba despre Alexandru Albu, in varsta de 26 de ani. Un jucator al celor de la Academica .

Raed Arafat, analiza de ultima ora in criza COVID: Asimptomaticii transmit boala!

Au fost peste 1000 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore. Un numar care noua ne atrage atentia, pentru ca asta inseamna automat ca dupa o perioada creste si numarul cazurilor de terapie intensiva, a zis Raed Arafat, duminica seara, la Antena 3.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora: Avem datoria fundamentala de a ne asigura ca fiecare generatie cunoaste si pastreaza adevarul

Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Europene de Comemorare a Holocaustului Romilor, prin asumarea Holocaustului si a atrocitatilor petrecute in acea perioada,, Potrivit sefului statului, genocidul impotriva romilor este ignorat si putin studiat, fiind important ca acesta sa fie recunoscut si studiat in scoli pentru ca greselile trecutului sa nu se mai repete.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )