Libnet.ro
UNICEF

08:45

Se dau bani pentru romani! Ce categorie poate beneficia de 200 de lei

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani! Ce categorie poate beneficia de 200 de lei

Potrivit ministrului Educatiei, cadrele didactice care vor face ore remediale ar urma sa primeasca 200 de lei lunar per elev, cu toate ca duminica el sustinea ca aceasta suma ar putea ajunge la 500 de lei pe luna per elev. Cadrele didactice pot beneficia de 200 de lei lunar per elev La Adriana Nedelea la . continuă pe Playtech

Se dau bani pentru toti acesti romani: in ce conditii profiti de pomana de la buget

In ciuda situatiei dificile din acest an, cu pandemie, scaderi salariale sau chiar disponibilizari, mai sunt si vesti bune. De la stat se vor da sute de lei pentru zeci de mii de romani. Pe 15.

Se dau bani angajatilor. Cine va primi 30% in plus, in pandemie. Ce conditie exista

Se dau bani in plus pentru angajatii prefecturilor din Romania, care au fost la serviciu in perioada pandemiei. Potrivit legii, acestia vor primi in plus 30% din salariul de baza, daca au desfasurat activitati de combatere a epidemiei de coronavirus. Se dau bani angajatilor. Cine va primi 30% in plus, in pandemie in luna august .

Medicul Valeriu Gheorghita, veste buna pentru romani. Cine sunt pacientii care au prioritate la cea de-a doua etapa de vaccinare

Noul an vine cu vesti bune pentru romani. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat cand va incepe cea de-a doua etapa de vaccinare, dar si cine va putea beneficia de serul mult asteptat. Potrivit medicului, persoanele cu urmatoarele boli cronice vor putea sa se vaccinee incepand cu data de 15 ianuarie. Ce se intampla .

Sorin Cimpeanu: Peste 200.000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Profesorii vor primi bani pentru orele de actiuni remediale

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca peste 200. 000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Acesta a precizat ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in.

CIOLACU ANUNTA CA PSD FACE UN BUGET PARALEL: Vom arata romanilor ca sunt bani pentru majorari de pensii si salarii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca Partidul Social Democrat va construi un buget alternativ care sa arate romanilor ca sunt bani pentru majorarea pensiilor si a salariilor, relateaza Digi24.

Se dau bani de la buget pentru copiii din Romania: sa nu mai fie burse ridicole

Elevii din Romania vor primi semnificativ mai multi bani in fiecare luna, daca se materializeaza o noua initiativa a ministrului Educatiei Sorin Cimpeanu. intr-o interventie televizata.

Se dau bani pentru vaccinare! Sumele pe care personalul medical le va primi

Personalul medical din spitale va primi bonusuri pentru efortul depus in vaccinarea populatiei.

Ajutoare de stat COVID: Ministerul poate procesa in 2-3 saptamani toate cererile de la Masura 2, dar nu sunt bani pentru plati - sustin patronii din Consiliul IMM

Patronii cu firme mici si mijlocii reuniti in Consiliul National IMM il contrazic pe ministrul Economiei, Claudiu Nasui, si spun ca in acest moment ministerul are capacitatea sa proceseze in 2- 3 saptamani toate cererile de finantare de la Masura 2 - granturi de capital de lucru de cate 2. 000 euro, dar problema reala este ca nu sunt fonduri asigurate la buget pentru plati.

Un fals preot este cercetat pentru inselaciune dupa ce a cerut bani pentru construirea unei biserici

Un fals preot este cercetat de Politia din Galati pentru inselaciune, cercetarile fiind demarate dupa ce barbatul a mers inainte de Boboteaza la usile oamenilor, conform traditiei. Tanarul care pretindea ca este preot le cerea enoriasilor donatii in bani pentru a construi o biserica.

CSEKE ATTILA: Ministerul Dezvoltarii nu are bani pentru a finanta organizarea centrelor de vaccinare

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila, a declarat, ca nu are in bugetul ministerului prevazute fonduri pentru o eventuala finantare a organizarii centrelor locale de vaccinare anti-COVID-19, pentru ca nu exista buget aprobat pe 2021, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )