Libnet.ro
UNICEF

17:30

Se dau bani in plus de la stat! Romanii care vor putea beneficia de ei: care sunt conditiile

Antena3 Antena3,
Se dau bani in plus de la stat! Romanii care vor putea beneficia de ei: care sunt conditiile

Veste buna pentru romani! Senatul a adoptat marti, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege potrivit caruia cuantumul indemnizatiei de somaj creste de la 75% la 100% din valoarea indicatorului social de referinta. continuă pe Antena3

Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Au fost pacaliti grav

Legumele si fructele au preturi accesibile in Germania, iar asta datorita lucratorilor est-europeni, printre care multi romani, care muncesc din greu, dar care de multe ori nu primesc nici macar salariul minim pe economie, sustine un reportaj Bayerische Rundfunk. Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Astfel, televiziunea germana a prezentat cazul .

Se dau bani in plus pentru romani. S-a votat azi in Parlament

Cei care se afla in somaj in aceasta perioada se vor bucura de faptul ca in Senatul Romaniei a fost aprobat un proiect de lege ce propune marirea quantumului indemnizatiei de la 75 la 100%. Se dau bani in plus pentru romani in somaj La data de 8 aprilie Romania avea peste 1,1 milioane de .

Se dau bani pentru romani. in ce conditii poti primi bani de la stat

O veste buna vine de la Ministerul Muncii. Se dau bani pentru romani de la stat! Iata in ce conditii ii pot primi. Se dau bani pentru romani. Anuntul facut de autoritati Violeta Alexandru a anuntat pe Facebook ca va propune in urmatoarea sedinta de Guvern masura acoperirii somajului tehnic de catre stat. Acest lucru .

Firmele isi vor putea achizitiona echipamente si utilaje in leasing, cu garantii de stat FNGCIMM

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea sa-si achizitioneze echipamente si utilaje in leasing, cu garantii de stat, printr-un nou program guvernamental care urmeaza sa fie operationalizat, a anuntat, luni, Fondul National de Garanatre a Creditelor pentru IMM FNGCIMM), intr-un comunicat transmis StartupCafe. ro.

Masura drastica luata de Marcel Vela. Romanii care incalca legea nu mai au nicio sansa

Pentru ca in ultima vreme violentele s-au inmultumit in Romania, pana la sfarsitul verii, politistii vor fi dotati cu 12. 000 de dispozitive de inregistrare audio-video care vor suprinde fiecare incalcare a legii. Camerele vor fi atasate uniformei, metoda folosita deja in Belgia sau Mara Britanie.

Siegfried Muresan: Nu vom permite alocarea de bani din Fondul de redresare pentru proiecte de care vor beneficia tari din afara UE in vizor: China si Rusia

Europarlamentarul PPE Siegfried Muresan a anuntat marti ca Parlamentul European nu va permite alocarea de fonduri din Planul de redresare al UE pentru proiecte de care vor beneficia tari terte, tari din afara Uniunii.

Amenzi de la 1.000 de lei la 5.000 de lei pentru romanii care fac asta. Legea a intrat in vigoare chiar astazi

Vesti rele de la autoritati! Acestia au dat o noua lege care a intrat deja in vigoare. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta Autoritatile au facut anuntul. O noua lege a .

Se dau bani pentru acesti romani pagubiti. Despre ce este vorba ii ce conditii sunt?

Guvernul ia in calcul sa ofere un ajutor romanilor, sub forma de bani, astfel incat sa treaca mai usor peste conditiile dificile din 2020. Acum stim si cui sunt adresate.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. S-a aflat acum ce se intampla de aproape 10 ani

Oamenii, in general, sunt destul de fideli bancilor la care au conturi. Asa e cazul si cu romanii. Dar cine a crescut, de fapt, in sistemul bancar in ultimii 10 ani? Stim acum cum stau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )