Libnet.ro
UNICEF

20:00

Se dau bani in plus pentru romani. S-a votat azi in Parlament

Playtech Playtech,
Se dau bani in plus pentru romani. S-a votat azi in Parlament

Cei care se afla in somaj in aceasta perioada se vor bucura de faptul ca in Senatul Romaniei a fost aprobat un proiect de lege ce propune marirea quantumului indemnizatiei de la 75 la 100%. Se dau bani in plus pentru romani in somaj La data de 8 aprilie Romania avea peste 1,1 milioane de . continuă pe Playtech

Se dau bani in plus de la stat! Romanii care vor putea beneficia de ei: care sunt conditiile

Veste buna pentru romani! Senatul a adoptat marti, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege potrivit caruia cuantumul indemnizatiei de somaj creste de la 75% la 100% din valoarea indicatorului social de referinta.

Se dau bani pentru romani. in ce conditii poti primi bani de la stat

O veste buna vine de la Ministerul Muncii. Se dau bani pentru romani de la stat! Iata in ce conditii ii pot primi. Se dau bani pentru romani. Anuntul facut de autoritati Violeta Alexandru a anuntat pe Facebook ca va propune in urmatoarea sedinta de Guvern masura acoperirii somajului tehnic de catre stat. Acest lucru .

Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Romania, la momentul in care scriem acest articol, a ajuns la 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la infectarea cu COVID-19, iar lucrurile o iau pe o panta ascenendeta de crestere a cazurilor. Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani in aceasta situatie, autoritatile parca au pierdut de sub control totul si sunt in .

Digi RCS-RDS are un mesaj foarte important pentru romani, ce va poate scapa de multe cheltuieli nedorite

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori in telecomunicatii din tara noastra, vine cu un mesaj foarte important pentru romani, anunt ce va poate scapa de cheltuieli nedorite. Cum puteti.

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

Se dau bani pentru acesti romani pagubiti. Despre ce este vorba ii ce conditii sunt?

Guvernul ia in calcul sa ofere un ajutor romanilor, sub forma de bani, astfel incat sa treaca mai usor peste conditiile dificile din 2020. Acum stim si cui sunt adresate.

Locuri de munca pentru romani. Acesta este primul site de recrutare facut de stat si angajatori

Asociatia Romana a Constructorilor de Autostrazi ARCA), Ministerul Muncii si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca infiinteaza o bursa a locurilor de munca in domeniul contructiilor, numita Construim impreuna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )