Libnet.ro
UNICEF

13:15

Olanda: Noi interdictii pentru muncitorii romani. Localnicii spun ca zilierii submineaza coeziunea sociala din cartier

B1 B1,
Olanda: Noi interdictii pentru muncitorii romani. Localnicii spun ca zilierii submineaza coeziunea sociala din cartier

Muncitorii straini nu mai au voie sa inchirieze, la comun, locuinte in zonele rezidentiale din Amsterdam, acest lucru fiind posibil doar pentru romanii care sunt membrii ale aceleiasi familii. Recent, Arnhem. continuă pe B1

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in .

Se dau peste 900 de lei de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca cu acesti bani si care sunt conditiile

Elevii pot primi incepand de astazi, 27 iulie, voucherele pentru achizitionarea unui calculator nou. Acestea sunt eliberate de Instectoratele scolare pana pe data de 14 august, dupa ce elevii au depus in prealabil un dosar prin care solicitau eliberarea voucherului. Elevii pot primi de astazi cupoanele de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator nou .

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Noi masuri pentru romanii de pe plaja. Decizia valabila de la 1 august

Noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus vor fi impuse de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Exceptie de la distantarea de pe plaja vor face doar sotii si copiii. De la 1 August se vor impune noi masuri pentru romanii de pe plaja intr-o hotarare a CNSU se arata ca: Pentru .

Business report: Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism. Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism * Cum sa ne jucam putin cu 80 de miliarde * Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii * Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani * Radiografia industriei de restaurante in pandemie * Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie * Domoliti-va! Al doilea val Corona vine sigur * Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

Noi finantari pentru firme de tehnologii 5G, in Europa

Firmele europene care dezvolta tehnologii relevante in domeniul retelelor de telecomunicatii de generatia a cincea 5G) vor putea obtine noi finantari printr-un fond de investitii lansat joi.

INTERZIS romanilor! inca o tara inchide granitele pentru turistii romani, de la 1 august

Danemarca a anuntat lista statelor ai caror turisti nu vor mai fi primiti pe teritoriul statului, printre acestea fiind si Romania. Romanii vor putea calatori daca au motive intemeiate si nu au simptome de boala. Restrictiile pentru turisti intra in vigoare la 1 august.

Tradeville introduce noi facilitati pentru investitori

Societatea de servicii de investitii financiare Tradeville, care la gala de premiere a performantelor bursiere din 2019 organizata saptamana trecuta de Bursa de Valori Bucuresti BVB) a primit printre altele Premiul pentru inovatie in industria de brokeraj, continua sa se concentreze pe adoptarea noilor tehnologii, printr-o dezvoltare fara precedent a arhitecturii IT si ofera posibilitatea investitorilor de a opera transferuri din si in Revolut, din 3 august, se arata intr-un comunicat al societatii remis, astazi, Redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )