Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizia a fost luata: Va fi EXTRADAT!

B1 B1,
Decizia a fost luata: Va fi EXTRADAT!

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista), care a fost prins, joi, la Oradea, va fi tinut sub arest 30 de zile, dupa care va fi extradat in. continuă pe B1

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea.

Un centru modern de testare RD va fi deschis la Brasov de unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul automotive

Schaeffler Romania marcheaza un nou pas important in dezvoltarea activitatilor de Research Development RD), prin punerea pietrei de temelie pentru unul dintre cele mai moderne centre de testare din tara.

SURPRIZA LA EXATLON! Doi dintre cei mai iubiti concurenti revin in competitie

Surpriza de proportii pentru fanii Exatlon. Doi dintre cei mai iubiti concurenti din editia trecuta revin in competitie. Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat. Giani Kirita si Ionut Sugacevshi vor.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Explicatie halucinanta a unui presedinte de sectie. Care ar fi fost motivul pentru care a intarziat

Unul dintre cei 60 de presedinti de sectii care nu a ajuns la deschiderea procesului de vot are o explicatie halucinanta. Barbatul spune ca a intarziat aproape o ora sa se prezinte la datorie pentru.

Compania romaneasca Softvision a fost achizitionata de Cognizant

Softvision anunta dezvoltarea globala a companiei la un nivel fara precedent prin tranzactia cu Cognizant, unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global, cu peste 261000 de angajati, prezent in Fortune 500 si pe locul 3 in top 10 al Global IT.

Avocatul Elenei Udrea: A fost o retinere agresiva. A fost luata din fata unei cafenele unde se afla impreuna cu fiica sa, cu iubitul si cu mama ei (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a dezvaluit pentru B1 TV modul in care aceasta a fost ridicata de autoritatile din Costa Rica. Udrea a fost luata din fata unei cafenele unde se afla impreuna cu fiica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )