Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizia luata de cel mai cunoscut hacker din Romania. Ce face acum romanul care a spart site-ul Pentagonului

Antena3 Antena3,
Decizia luata de cel mai cunoscut hacker din Romania. Ce face acum romanul care a spart site-ul Pentagonului

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice. Pe Internet era cunoscut drept TinKode si. continuă pe Antena3

Aditivi alimentari din belsug. Cel mai cunsumat produs din Romania te poate imbolnavi

Pe langa faptul ca ingrasa, painea noastra cea de toate zilele este si foarte nesanatoasa, scrie libertatea. ro. Pentru ca nici un producator din Romania nu mai respecta reteta traditionala, iar.

CaN Romania: Bucurestiul, cel mai mare sat din Romania

Tesla a prezentat Model X in versiunea de productie: e cel mai sigur SUV din lume si are autonomie 400 km

Tesla Motors a prezentat primul sau SUV, denumit Tesla Model X acesta fiind prezentat ca cel mai sigur SUV din lume si, pe deasupra, are si cu o autonomie de 400 km cu baterie de 90 kWh). Livrarile vor incepe in 2016, spre vara, pentru cei care isi comanda masina acum, iar cei care au fost printre primii si-au primit masinile chiar in seara lansarii oficiale, marti, 29 septembrie. Preturile pornesc de la 132. 000 dolari.

O saptamana pana cand cel mai vizionat show din toate timpurile va ajunge la Bucuresti!

Peste numai o saptamana, bucurestenii vor putea urmari spectacolul Lord Of The Dance - cel mai vizionat show din toate timpurile. Spectacolul va avea loc marti 6 Octombrie 2015) la Sala Palatului din Bucuresti, incepand de la ora 20.

Numele unui fost ministru roman, pe cel mai scump magazin din lume

Opulenta fara margini la politicienii si afaceristii romani. Numele fostului ministru al energiei Dan Ioan Popescu este gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume.

Cel mai batran refugiat din Germania este un afgan in varsta de 110 ani, surd si orb

Cel mai batran refugiat din Germania are 110 ani, este surd si orb si a ajuns marti in Bavaria, dupa ce a fugit din Afganistan, relateaza cotidianul Le Figaro in editia electronica de miercuri.

Cel mai norocos elev din lume! Cum a reusit sa pacaleasca moartea

Soarta e o prapastie in care cadem numai daca privim prea mult in ea, spunea Lucian Blaga. Filmarea de mai sus este dovada clara ca soarta si norocul s-au intersectat pentru a salva viata unui baietel,.

Este acesta cel mai bun executant din lume la loviturile cu mingea ovala (video GoPro)

Pentru ca tot este Campionatul Mondial de Rugby, va invitam sa vizionati imaginile video de mai jos. Un american pare sa aiba o tehnica incredibila la executiile cu piciorul intr-o minge ovala. Precizia si talentul sau sunt remarcabile. Poreclit Drujba, Lennoneste om de serviciu, dar in timpul liber straluceste la loviturile de fotbal american si ar putea fi chiar un executant excelent la rugby, un sport la care de mult ori in aceste zile am vazut ratari.

Mariano Monamour, Randunel Pisica sau Semaforu. Cele mai caraghioase nume din Romania

Alegerea numelui este de multe ori o misiune dificila pentru parinti, care incearca sa gaseasca o solutie potrivita, astfel incat sa nu-i dezamageasca pe copii mai tarziu, scrie adevarul. ro. Pe.

Cutremur duminica seara, in Vrancea. E cel mai puternic seism din ultimele zile

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )