Libnet.ro
UNICEF

00:07

Decizia privind inchiderea scolilor din Romania, sub amenintarea coronavirus, e tot mai aproape

Antena3 Antena3,
Decizia privind inchiderea scolilor din Romania, sub amenintarea coronavirus, e tot mai aproape

Decizia privind inchiderea scolilor din Romania va fi luata in urmatoarele ore, intr-o noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. continuă pe Antena3

Coronavirus, masuri in educatie Monica Anisie: Suspendam olimpiadele judetene. Decizia privind inchiderea scolilor o ia Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews ca in cadrul videoconferintei cu inspectorii scolari a decis ca toate toate olimpiadelor scolare judetene si regionale, care urmau sa se desfasoare in perioada urmatoare, sa se suspende. Oricum ar fi, adica indiferent de decizia privind inchiderea scolilor, am decis suspendarea oricaror activitati in cadrul olimpiadelor scolare, concursurilor sportive. Ministerul Educatiei asteapta decizia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind inchiderea scolilor, a declarat pentru HotNews Monica Anisie.

Simona Gherghe, despre iNCHIDEREA SCOLILOR din Romania, din cauza CORONAVIRUSULUI: Total lipsita de responsabilitate

Extinderea cazurilor de coronavirus aduce in discutie posibila inchidere a scolilor din Romania. Simona Gherghe, fosta vedeta Antena 1, a avut o reactie uluitoare legata de acest aspect, criticand acesta.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti in contextul coronavirus. Nu e motiv de panica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca ar fi de acord cu inchiderea scolilor avand in vedere amenintarea privind noul coronavirus, insa precizeaza ca nu poate lua, la nivel local, decizii care sa contravina celor luate de autoritati la nivel national.

Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Edilul Capitale, Gabriela Firea, a anuntat sambata seara ca ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti dupa aparitia celui de-al 12-lea caz din tara, depistat la un bucurestean venit de la Roma in urma cu 11 zile.

Se propune inchiderea scolilor din cauza COVID-19. Anisie anunta ca pune sapun in scoli

Grupul de comunicare strategica propune suspendarea cursurilor din unitatile scolare incepand de maine, pana dupa Paste, conform unor surse din sistem. Totodata, Ministerul Educatiei anunta suspendarea olimpiadelor scolare judetene si regionale pentru prevenirea raspandirii COVID-19.

Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti

Primarul Gabriela Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus. Decizia apartine Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Scandal aprig in Timis, dupa controversele legate de inchiderea scolilor

Controversele legate de inchiderea scolilor a dus la o cearta apringa intre intre prefectul de Timis si un inspector scolar. in contextul celor trei cazuri de coronavirus depistate la Liceul Alimentar, unde la aceasta ora cursurile sunt susapendate, isnepctorul scolar a solictat inchiderea tuturor unitatilor scolare din judet.

Ludovic Orban a vorbit despre inchiderea scolilor in conditiile raspandirii Coronavirusului

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca inchiderea scolilor pentru a preveni raspandirea coronavi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )