Libnet.ro
UNICEF

00:07

Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti in contextul coronavirus. Nu e motiv de panica

Adevărul Adevărul,
Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti in contextul coronavirus. Nu e motiv de panica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca ar fi de acord cu inchiderea scolilor avand in vedere amenintarea privind noul coronavirus, insa precizeaza ca nu poate lua, la nivel local, decizii care sa contravina celor luate de autoritati la nivel national. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Edilul Capitale, Gabriela Firea, a anuntat sambata seara ca ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti dupa aparitia celui de-al 12-lea caz din tara, depistat la un bucurestean venit de la Roma in urma cu 11 zile.

Coronavirus: Anisie - Nu am luat in calcul inchiderea scolilor. Nu este cazul deocamdata sa ne alarmam

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca la acest moment nu a luat in calcul suspendarea cursurilor la scoli si universitati, cu exceptia scolii din Timisoara unde 3 elevi au fost confirmati cu coronavirus. Anisie afirma ca deocamdata nu este cazul sa ne alarmam si face apel la calm.

Coronavirus: Firea, despre inchiderea scolilor - Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit, dar ma supun deciziilor autoritatilor nationale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, dar ca se va supune deciziilor care vor fi luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta care gestioneaza situatia generata de coronavirus.

Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor din cauza coronavirus: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit

Primarul general Gabriela Firea a declarat, in aceasta seara, ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, in contexul inmultirii cazurilor de coronavirus, insa nu se va suprapune deciziilor luate la nivel national.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

Pe cine da vina Firea pentru poluarea RECORD din Bucuresti de la inceputul lunii martie

Poluarea care a afectat Bucurestiul in weekendul trecut a fost cauzata de CET Grozavesti care a ars pacura, a declarat sambata primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

UPDATE Firea sustine ca poluarea din Bucuresti a fost cauzata de CET-uri Contre si cu ministrul Economiei Replica lui Virgil Popescu si a ELCEN

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut sambata, intr-o interventie la Antena 3, ca poluarea a crescut in Capitala din cauza CET-urilor din Bucuresti. in replica, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a negat acuzatiile. Si ELCEN o contrazice pe Firea si sustine ca nu a inregistrat nicio depasire a limitelor emisiilor prevazute de legislatia europeana de mediu, fapt confirmat si de controalele Garzii de Mediu.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce a fost amendata pentru poluarea din Bucuresti: ii cer demisia ministrului Mediului pentru minciunile pe care le spune zilnic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, pe care il acuza ca ii protejeaza pe adevaratii vinovati pentru poluarea excesiva din Bucuresti din noaptea de 1 spre 2 martie. Reactia vine dupa ce Alexe a acuzat din nou sambata ca toate masurile asumate de Primaria Capitalei pentru a reduce poluarea sunt zero sau aproape de zero, el anuntand amenzi pentru municipalitate si pentru primariile de sector.

Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - al paisprezecelea - a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti, fiind al doilea caz diagnosticat in Capitala.

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )