Libnet.ro
UNICEF

16:45

Decizia surpriza luata de Simona Halep dupa esecul de la Roland Garros

Playtech Playtech,
Decizia surpriza luata de Simona Halep dupa esecul de la Roland Garros

Simona Halep nu a reusit sa castige niciun trofeu anul acesta. Mai mult, dupa esecul de la Roland Garros, cand s-a oprit in sferturi, va cadea de pe pozitia a treia pe locul 8 in clasamentul WTA. Simona Halep nu a avut un an stralucit pana acum. in competitiile pe zgura, sportiva romanca a evoluat [] . continuă pe Playtech

Decizia-surpriza luata de Simona Halep dupa esecul de la Roland Garros

Simona Halep nu a reusit sa castige niciun trofeu anul acesta. Mai mult, dupa esecul de la Roland Garros, cand s-a oprit in sferturi, va cadea de pe pozitia a treia pe locul 8 in clasamentul WTA. Simona Halep nu a avut un an stralucit pana acum. in competitiile pe zgura, sportiva romanca a evoluat [] .

Digisport: Ce a putut spune tatal lui Swiatek despre Simona Halep, dupa victoria in 45 de minute

Simona Halep a spulberat-o pe Iga Swiatek, pe care a invins-o in numai 45 de minute, cu 6-1, 6-0. Tatal jucatoarei, Tomasz, a facut o declaratie total neasteptata, dupa esecul usturator al adolescentei de doar 18 ani.

Simona Halep: Astazi atat am putut, tenisul nu se opreste la o infrangere

Simona Halep a parasit Roland Garros-ul in faza sferturilor, dupa ce a fost invinsa de Amanda Anisimova 6-2, 6-4, o ora si 18 minute). La conferinta de presa, Halep a vorbit despre lucrurile pozitive cu care va pleca de la Paris, dar si despre faptul ca tenisul nu se opreste la o infrangere.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Castigatoare a turneului de la Roland Garros in 2018, Simona Halep a parasit competitia din acest an in sferturile de finala.

Simona Halep coboara pana pe locul 8 in clasamentul WTA, dupa ce a fost eliminata in sferturi la Roland Garros

Simona Halep, campioana in 2018 la Roland Garros, a fost eliminata de tanara Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA) in sferturile competitiei, scor 6-2, 6-4 si va cobori pana pe pozitia a opta in clasamentul WTA. Simona a reusit sa apere doar 430 din cele 2000 de puncte castigate anul trecut la Grand Slam-ul din Paris.

Meci Simona Halep Amanda Anisimova. LIVE TEXT. Halep pierde in sferturi la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova va avea loc astazi! Dupa ce campioana romanca a avut o zi libera, acum, este gata sa dea tot ce are mai bun in teren. Ziua de ploaie a dat peste cap programul Roland Garros in sferturile de finala. Organizatorii au decis sa amane meciul mult asteptat, urmand [] .

Simona Halep trimisa acasa de o pustoaica de 17 ani care aminteste de Sharapova

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce a pierdut de o maniera care nu a lasat loc de prea multe interpretari disputa cu Amanda Anisimova, o americanca de origine rusa in varsta de 17 ani care aminteste cumva de Maria Sharapova la anii ei.

Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici castigul nu e de neglijat

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si a ratat ocazia de a castiga o suma fabuloasa. Nu se poate plange insa nici cu ce a incasat pana acum. Pentru traseul pana in sferturi, constanteanca s-a ales cu un cec in valoare de 415. 000 de euro. Simona [] .

Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa ce Simona Halep a fost eliminata in sferturi de Amanda Anisimova

Simona Halep a fost eliminata in sferturi la Roland Garros de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu trage un semnal de alarma cu privire la jucatoarele din noua generatie, care urmeaza sa le dea mari batai de cap celor deja consacrate, printre care si [] .

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )