Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizia-surpriza luata de Simona Halep dupa esecul de la Roland Garros

Playtech Playtech,
Decizia-surpriza luata de Simona Halep dupa esecul de la Roland Garros

Simona Halep nu a reusit sa castige niciun trofeu anul acesta. Mai mult, dupa esecul de la Roland Garros, cand s-a oprit in sferturi, va cadea de pe pozitia a treia pe locul 8 in clasamentul WTA. Simona Halep nu a avut un an stralucit pana acum. in competitiile pe zgura, sportiva romanca a evoluat [] . continuă pe Playtech

Decizia surpriza luata de Simona Halep dupa esecul de la Roland Garros

Simona Halep nu a reusit sa castige niciun trofeu anul acesta. Mai mult, dupa esecul de la Roland Garros, cand s-a oprit in sferturi, va cadea de pe pozitia a treia pe locul 8 in clasamentul WTA. Simona Halep nu a avut un an stralucit pana acum. in competitiile pe zgura, sportiva romanca a evoluat [] .

Digisport: Ce a putut spune tatal lui Swiatek despre Simona Halep, dupa victoria in 45 de minute

Simona Halep a spulberat-o pe Iga Swiatek, pe care a invins-o in numai 45 de minute, cu 6-1, 6-0. Tatal jucatoarei, Tomasz, a facut o declaratie total neasteptata, dupa esecul usturator al adolescentei de doar 18 ani.

Novak Djokovic, dupa eliminarea de la Roland Garros: Cand joci intr-un uragan, e greu sa produci cel mai bun tenis. Cele mai proaste conditii pe care le-am intalnit

Novak Djokovic 1 ATP) a fost eliminat de Dominic Thiem 4 ATP) in semifinalele de la Roland Garros, dupa un meci perturbat de vant si ploaie. Sarbul a rabufnit la conferinta de presa, criticand conditiile de joc de la Paris, mentionand ca au fost printre cele mai proaste pe care le-a intalnit. Totusi, liderul mondial nu a pus infrangerea pe seama conditiilor, recunoscand superioritatea adversarului.

Ashleigh Barty, dupa succesul de la Roland Garros: S-au aliniat astrele si am putut sa joc cel mai bun tenis in cel mai bun moment

Sportiva australiana Ashleigh Barty, castigatoarea turneului de la Roland Garros, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca aceasta performanta a sa este ceva incredibil.

Simona Halep, infrangere dureroasa la Roland Garros, in fata Amandei Anisimova. Simona a pierdut in fata unei jucatoare de 17 ani

Simona Halepjoaca acum Roland Garros, pe terenul Philippe Chatrier. Romanca o intalneste in sferturile de finala pe americancaAmanda Anisimova, intr-o disputa care trebuia sa aiba loc miercuri,.

Dezastru pentru Simona Halep: A fost invinsa in sferturile de la Roland Garros de o jucatoare de 17 ani si pica pana pe locul 8 in clasamentul mondial

Zi neagra pentru Simona Halep la Roland Garros! Romanca a fost invinsa in mod clar in sferturile de finala de americana Amanda Anisimova, sportiva de doar 17 ani. intr-un meci ce a tinut doar o ora si.

Simona Halep: Astazi atat am putut, tenisul nu se opreste la o infrangere

Simona Halep a parasit Roland Garros-ul in faza sferturilor, dupa ce a fost invinsa de Amanda Anisimova 6-2, 6-4, o ora si 18 minute). La conferinta de presa, Halep a vorbit despre lucrurile pozitive cu care va pleca de la Paris, dar si despre faptul ca tenisul nu se opreste la o infrangere.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Castigatoare a turneului de la Roland Garros in 2018, Simona Halep a parasit competitia din acest an in sferturile de finala.

DigiSport: O sa vedem pe internet mii de postari imbecile. Cea mai dura reactie dupa eliminarea Simonei Halep la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu e sigur ca pe internet, fanii tenisului o vor judeca aspru pe Simona Halep, dupa infrangerea neasteptata in fata numarului 51 WTA, Amanda Anisimova.

Halep tine capul sus dupa infrangerea de la Roland Garros: Plec de la Paris cu un sentiment pozitiv

Simona Halep a fost invinsa clar, in minimum de seturi, in sferturile turneului si va cadea pana pe locul 8 in clasamentul mondial, insa priveste cu optimism spre viitor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )