Libnet.ro
UNICEF

07:30

Horoscop 1 octombrie 2020. Surprize mari pentru o singura zodie! Oare o fi a ta?

Playtech Playtech,
Horoscop 1 octombrie 2020. Surprize mari pentru o singura zodie! Oare o fi a ta?

Astrologii au realizat horoscopul pentru 1 octombrie 2020, iar vestile sunt cum nu se puteau mai bune pentru una dintre zodii. Afla si tu ce iti rezerva astrele pentru ziua de joi! Horoscop 1 octombrie 2020 BERBEC Prima zi a lui Brumarel va fi una plina din toate punctele de vedere. La locul de munca, . continuă pe Playtech

Horoscop 29 septembrie 2020. Mare noroc pentru o zodie

Astrele aduc noi indicatii pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Norocul imens vine pentru una dintre zodii. Soarele clar ca vine pe strada ei! Ce urmeaza sa se intample pentru aceasta si cum sta treaba pentru celelelate semne? Horoscop 29 septembrie 2020 Berbec Cei nascuti sub semnul asta au parte de revenirea in mers .

Horoscop luna octombrie 2020. Luna decisiva pentru aceste zodii! Multi isi schimba viata

Octombrie 2020, o luna intensa care ne pune pe ganduri. Afla ce ti-au pregatit astrele in functie de zodia ta.

Meteo octombrie 2020. Temperaturi de vara in a doua luna de toamna! Cand vine frigul, de fapt

Luna septembrie a fost una calduroasa, doar spre final s-au mai racit temperaturile. Luna octombrie va fi una mai calda in comparatie cu media climatologica normala pentru aceasta perioada. Meteo octombrie 2020 ANM preconizeaza pentru prima parte a lunii octombrie temperaturi scazute, cu precipitatii. Asta in perioada 1-5 octombrie, dupa care temperaturile vor ajunge la .

Horoscop 30 septembrie 2020. Noroc in dragoste pentru o zodie

Astrologii au realizat horoscopul pentru 30 septembrie 2020, iar vestile sunt cat se poate de bune pentru multi dintre nativi. Afla si tu ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 30 septembrie 2020. BERBEC Va asteapta o zi in care va trebui sa tineti cont de parerea celor din jur. Indiferent ca sunt .

Primele sondaje tip exit-poll ora 14.00, Bucuresti. Surprize mari la primariile de sector. Cine e favorit la Primaria Capitalei

Cel mai asteptat moment al alegerilor locale ce se desfasoara astazi este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Astfel, noi va vom tine la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei, pentru ca dvs. sa stiti in timp util cum stau partidele politice in sondaje. Mai multe detalii, .

Programul Rabla 2020. Anunt important pentru foarte multi romani

Intre programele propuse de stat acum multi ani, unul care merge, potrivit cifrelor, nevazandu-se asta, insa, si in trafic, este Programul Rabla, care revine cu noutati: programele Rabla Clasic si Rabla Plus pentru persoanele juridice vor fi prelungite pana pe 30 octombrie. Programul Rabla 2020 revine cu noutati. Anunt important pentru persoanele juridice Sesiunea de .

Cat va costa intretinerea in Bucuresti, in iarna 2020-2021. Calcul pentru garsoniera si apartamente cu 2, 3 si 4 camere

Apartamentele in care locuim necesita cheltuieli de intretinere lunara. Modul de calcul al cheltuielilor incluse nu sunt intelese de multi romani. Acestia acuza ulterior ca le sunt umflate facturile. Iata cat va costa si cum calculezi intretinerea in Bucuresti in iarna 2020-2021. Cat va costa intretinerea in Bucuresti pentru iarna 2020-2021. Mod de calcul in .

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

DECIZIE CCR: Pedepse mai mari pentru pedofilie

Curtea Constitutionala a respins azi, cu majoritate de voturi, ca neintemeiata sesizarea Guvernului in legatura cu legea care majoreaza pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Prin urmare, legea adoptata de Parlament este constitutionala.

Alegeri locale 2020: Dosare penale pentru frauda la vot intr-o comuna din judetul Gorj

Politistii efectueaza cercetari pentru frauda la vot dupa ce la doua sectii din comuna Matasari mai multi cetateni ar fi introdus in urna cate doua buletine de vot pentru functia de primar, unul avand stampila de control, iar celalalt nu, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Victor Tuhasu, scrie Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )