Libnet.ro
UNICEF

16:15

Catedrala Prostirii Neamului aduce o amenda de 10.000 de lei pentru Google Romania din partea CNCD

Adevărul Adevărul,
Catedrala Prostirii Neamului aduce o amenda de 10.000 de lei pentru Google Romania din partea CNCD

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a decis ca Google Romania trebuie sa plateasca, dupa ce denumirea Catedralei Mantuirii Neamului a fost schimbata in Google Maps in Catedrala Prostirii Neamului. continuă pe Adevărul

Google, amendat de CNCD pentru denumirea Catedrala Prostirii Neamului pe Google Maps

Google Romania a primit o amenda de 10. 000 de lei de la Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru ca nu a luat nici o masura de schimbare a denumirii din Catedrala Prostirii Neamului in Catedralei Mantuirii Neamului pe aplicatia Google Maps, potrivit g4media. ro.

Reactia reprezentantilor Google, in urma amenzii de la CNCD pentru Catedrala Prostirii Neamului

Eroarea semnalata a fost eliminata prompt in cazul denumirii de Catedrala Prostirii Neamului, transmit reprezentantii Google Bucuresti. Acestia asteapta decizia oficiala a CNCD, dupa care vor evalua urmatorii pasi. Google Bucuresti a primit o amenda de 10. 000 de lei de la CNCD pentru ca nu a luat masuri pentru a elimina aceasta sintagma.

Reactia Google dupa amendarea pentru cazul Catedrala Prostirii Neamului: Eroarea semnalata a fost eliminata prompt

Google a dat miercuri o reactie la decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de amendare a companiei cu 10. 000 de lei, dupa ce, in mai, tag-ul de pe Google Maps pentru locul in care se afla Catedrala Mantuirii Neamului a fost schimbat in Catedrala Prostirii Neamului Romanesc. Eroarea semnalata a fost eliminata prompt in acest caz. Asteptam sa primim decizia oficiala a CNCD, iar apoi vom evalua urmatorii pasi, spun cei de la Google. Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului.

Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a salutat miercuri decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de amendare a companiei Google Romania cu 10. 000 de lei, dupa ce, in mai, tag-ul de pe Google Maps pentru locul in care se afla Catedrala Mantuirii Neamului a fost schimbat in Catedrala Prostirii Neamului Romanesc. Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului.

Cum a ajuns Google sa primeasca amenda de la CNCD: ce legatura are Catedrala Prostirii Neamului

CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii - e institutia din Romania care vegheaza sa nu existe derapaje in zona in care activeaza. Cateodata, insa, face exces de zel si.

Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului

Google Romania Bucuresti) a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 10. 000 de lei dupa ce nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google Maps a denumirii Catedralei Mantuirii Neamului cu Catedrala prostirii neamului. Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului.

Decizie istorica: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului Reactia Patriarhiei

UPDATE, 17 iunie, 14. 15 Patriarhia Romana saluta decizia CNCD privind sanctionarea Google Romania, pentru ca nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google.

inselaciune cu locuri de munca, la Sibiu: Au fost pacalite peste 10.000 de persoane, care au platit intre 400 si 700 de lei pentru promisiunea unui job in strainatate

Peste 10. 000 de persoane au fost inselate de catre firme din Sibiu, Hunedoara si Teleorman care in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 400 - 700 de lei le promiteau locuri de munca in strainatate, conform procurorilor DIICOT.

31 milioane lei pentru a scapa scolile de wc-ul din fundul curtii

375 unitati scolare primesc fonduri pentru modernizarea grupurilor sanitare. Investitiile se derulea.

Primaria Capitalei vrea sa imprumute 100 milioane lei pentru a finaliza proiectele de infrastructura incepute si achizitiile de troleibuze si autobuze hibrid

Primaria Capitalei vrea sa imprumute 100 milioane lei pentru a finaliza lucrarile de largire a strazii Fabrica de Glucoza, cele de la Pasajele Ciurel si Doamna Ghica, si pentru a asigura cofinantarea la achizitia celor 100 de troleibuze si 130 de autobuze hibrid, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de pe 18 iunie. imprumutul este necesar deoarece incasarile municipalitatii sunt cu 40% mai mici fata de cele prognozate la inceputul anului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )