Libnet.ro
UNICEF

19:30

Decizie surprinzatoare dupa plecarea lui Felix Banila de la DIICOT. Revocarea lui Haineala, retrasa de la CSM

Antena3 Antena3,
Decizie surprinzatoare dupa plecarea lui Felix Banila de la DIICOT. Revocarea lui Haineala, retrasa de la CSM

Decizie de ultima ora luata de Giorgiana Hosu. Sefa interimara de la DIICOT a trimis catre CSM un document prin care retrage cererea de revocare facuta de Felix Banila in ceea ce o priveste pe Oana. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, decizie in cazul demiterii lui Felix Banila. Ce va face procurorul sef DIICOT

Ministrul Justitiei a declarat ca va urma sa anunte, atunci cand va fi momentul, daca va declansa procedura de revocare a lui Felix Banila. Acest lucru se va intampla daca Banila nu demisioneaza. Ce a mai spus Ana Birchall despre situatia critica in care se afla seful DIICOT? Ministrul Justitiei, despre decizia in cazul demiterii .

Surse: Dupa ce Iohannis i-a cerut demisia, Felix Banila a vrut sa plece in concediu, dar s-a razgandit

Felix Banila a decis sa plece in concediu pentru doua saptamani, incepand cu ziua de miercuri, 2 octombrie. Luni, presedintele Klaus Iohannis ii ceruse demisia pentru modul in care DIICOT, sub conducerea.

Klaus Iohannis a semnat demisia lui Felix Banila de la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functia de procuror-sef al DIICOT a lui Felix Banila, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei.

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui: Am convingerea ca nu am esuat in indeplinirea atributiilor conferite de lege. Cazul Caracal nu depaseste nivelul priceperii mele Cine va asigura interimatul

Seful DIICOT, Felix Banila, a demisionat, la trei zile de la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis. El sustine ca si-ar fi facut datoria si si-ar fi pus toata priceperea, profesionalismul si buna-credinta in exercitarea functiei, dar demisia sa este absolut necesara pentru a oferi colegilor sai posibilitatea de a lucra intr-un climat lipsit de presiune. Banila mai spune ca nu poate accepta ca DIICOT sa reprezinte tinta predilecta si lipsita de aparare a celor care au obligatia de rezerva ori a unor persoane neavizate domeniului sau si lipsite de cultura juridica necesara. Prin demisia lui Felix Banila, DIICOT devine a treia institutie fundamentala din justitie, alaturi de DNA si Parchetul General, care va fi condusa de un interimar. Surpriza lui Felix Banila inainte de a demisiona: A cerut revocarea Oanei Haineala din functia de procuror-sef adjunct.

Felix Banila pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni, demisia. Felix Banila pleaca de la conducerea DIICOT, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef al DIICOT Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in .

Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat seful DIICOT

Detaliile demisiei lui Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat oficialul? Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in cazul Caracal. Banila a fost propus .

Reactia sefului DIICOT Felix Banila dupa ce Iohannis i-a cerut demisia. Ar putea reprezenta expresia unui om las

Dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia pentru modul in care a gestionat situatia de la Caracal si crima recenta din Dambovita, seful DIICOT, Felix Banila, a anuntat ca va da curs cererii presedintelui doar dupa ce se va consulta cu seful ierarhic si cu toti cei implicati in procesul numirii sale.

Seful DIICOT, Felix Banila, miscare-soc inainte de demisie

Felix Banila a demisionat, miercuri, din functia de procuror-sef al DIICOT. Anuntul vine la doua zile dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia din functie, dar si la doar o zi dupa ce insusi.

Povestea numirii unui procuror-sef pe care subordonatii nu l-au vrut Soarta lui Felix Banila este acum la mana ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, ar putea declansa procedura de revocare din functie a sefului DIICOT, Felix Banila, care a anuntat ca nu demisioneaza, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis. Felix Banila a fost numit in functie in iulie 2018 de catre seful statului, la propunerea ministrului de atunci al Justitiei Tudorel Toader. La acea data, procurorii din DIICOT i-au trimis presedintelui o scrisoare in care ii cereau sa nu il numeasca pe Banila la sefia DIICOT, aratand ca proiectul managerial conceput de Felix Banila arata ca acesta nu cunoaste si nu intelege structura si competentele DIICOT.

Raspunsul sefului DIICOT la cererea lui Iohannis. Felix Banila nu vrea sa demisioneze

Felix Banila reactioneaza marti dupa ce Klaus Iohannis i-a solicitat demisia, spunand ca va analiza cererea presedintelui, precizand totodata ca activitatea DIICOT nu se rezuma numai la cazul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )