Libnet.ro
UNICEF

12:30

Decizie surprinzatoare luata de Simona Halep in perspectiva turneului de la Wimbledon. E singura din Top 10 WTA care face asta

Adevărul Adevărul,
Decizie surprinzatoare luata de Simona Halep in perspectiva turneului de la Wimbledon. E singura din Top 10 WTA care face asta

Simona Halep nu este o specialista a tenisului pe iarba, dar cu toate acestea, ea a luat o decizie surprinzatoare pentru perioada urmatoare. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat adversara din primul meci al turneului de la Roma. Romanca are palmares negativ

Pentru ca beneficiaza de statutul de favorita, Simona Halep va debuta la Roma direct in turul secund, urmand sa joace maine cu Marketa Vondrousova, locul 43 WTA.

Organizatorii turneului de la Roma au anuntat cand va intra Simona Halep in concurs

Dupa ce sambata a pierdut finala de la Madrid, Simona Halep va avea 3 zile de odihna pana la urmatoarea aparitie intr-un meci oficial.

LIVE Finala turneului de la Madrid Simona Halep - Kiki Bertens

Simona Halep e la o victorie distanta de a cuceri titlul la Madrid, performanta care va insemna revenirea romancei pe primul loc mondial, incepand de luni.

Comentariul LIVE al finale turneului de la Madrid, Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-6

Simona Halep e la o victorie distanta de a cuceri titlul la Madrid, performanta care va insemna revenirea romancei pe primul loc mondial, incepand de luni.

Simona Halep Kiki Bertens. Romanca a pierdut finala de la Madrid

Simona Halep Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid si a ratat, totodata, sansa de a reveni pe primul loc WTA. Halep a fost invinsa in doua seturi de Kiki Bertens, cea care a reusit sa castige turneul patronat de Ion Tiriac fara sa piarda vreun set. Stire [] .

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE in finala de la Madrid. Sansa colosala pentru Simona

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, o va infrunta pe olandeza Kiki Bertens in finala turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii tot.

WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Marketa Vondrousova Cehia, 44 WTA) s-a calificat dupa un meci maraton de doua ore si 33 de minute in turul doi al turneului de la Roma, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conationala Barbora Strycova 40 WTA).

VIDEO A fost cu adevarat urat ce s-a intamplat! Kiki Bertens a vorbit despre momentul psihologic al meciului cu Simona Halep

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, in fata olandezei Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, momentul psihologic al meciului fiind in setul al doilea.

Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Madrid Open: Am evoluat gresit si sunt suparata pentru asta. Dar nu o sa fac o drama

Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid. Tenismena a spus despre adversara sa ca a meritat s.

CTP spune cum trebuie citit scorul meciului dintre Simona Halep si Kiki Bertens: A fost 4-2, 0-6, 4-4!

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, fiind invinsa in doua seturi de olandeza Kiki Bertens, care a obtinut astfel cel mai mare succes al ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )