Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Madrid Open: Am evoluat gresit si sunt suparata pentru asta. Dar nu o sa fac o drama

Antena3 Antena3,
Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Madrid Open: Am evoluat gresit si sunt suparata pentru asta. Dar nu o sa fac o drama

Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid. Tenismena a spus despre adversara sa ca a meritat s. continuă pe Antena3

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale i.

Simona Halep explica de ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: Mi-am dat seama prea tarziu de asta!

Simona Halep a ratat sansa unui nou trofeu, dupa ce a pierdut finala turneului de la Madrid, unde a fost invinsa de Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6.

Simona Halep s-a calificat a patra oara in finala Madrid Open

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a intrecut-o, in penultimul act, cu scorul de 6-2, 6-7 2), 6-0, pe elvetianca Belinda Bencic, locul 18 WTA.

Simona Halep, dupa ce a fost invinsa de Kiki Bertens: Mi-ai luat doua trofee. Sper ca voi putea sa imi iau revansa in viitor

Dupa finala pierduta la Cincinnati, Simona Halep a cedat in fata lui Kiki Bertens si in ultimul act de la Madrid. Romanca a declarat, la ceremonia de premiere, ca olandeza a jucat mai bine si a meritat victoria, adaugand ca spera sa isi poata lua revansa pentru finalele pierdute. Mi-ai luat doua trofee. Sper ca voi putea sa imi iau revansa in viitor, a spus Halep.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic: Nu sunt inca suta la suta, dar sunt tot mai bine

Simona Halep, locul 3 WTA, care s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, a declarat ca este extrem de motivata de fiecare data cand joaca la turneul spaniol, subliniind ca desi nu este inca la potential maxim, pe zi ce trece se simte tot mai bine.

Simona Halep, dupa victoria cu Ashleigh Barty: inca iau antibiotice, nu e usor sa joc. E un turneu special pentru mine

Racita inainte de startul turneului de la Madrid, Simona Halep a precizat la finalul victoriei cu Ashleigh Barty 7-5, 7-5) ca nu ii este usor sa joace tinand cont de faptul ca inca ia antibiotice. Dupa succesul cu australianca si calificarea in semifinalele de la Madrid, Simona va reveni pe locul doi in clasamentul WTA de saptamana viitoare.

Simona Halep Kiki Bertens. Romanca a pierdut finala de la Madrid

Simona Halep Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid si a ratat, totodata, sansa de a reveni pe primul loc WTA. Halep a fost invinsa in doua seturi de Kiki Bertens, cea care a reusit sa castige turneul patronat de Ion Tiriac fara sa piarda vreun set. Stire [] .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va juca la Madrid cu trofeul pe masa dupa o victorie entuziasmanta obtinuta impotriva Belindei Bencic.

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid, a ratat trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Dupa un parcurs exceptional pana in finala competitiei, SImona a fost invinsa astazi de Kiki Bertens, olandeza fiind astazi jucatoarea mai buna.

CTP spune cum trebuie citit scorul meciului dintre Simona Halep si Kiki Bertens: A fost 4-2, 0-6, 4-4!

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, fiind invinsa in doua seturi de olandeza Kiki Bertens, care a obtinut astfel cel mai mare succes al ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )