Libnet.ro
UNICEF

06:45

Decizie de ultima ora a Simonei Halep. Ce se intampla dupa eliminarea de la Adelaide

Playtech Playtech,
Decizie de ultima ora a Simonei Halep. Ce se intampla dupa eliminarea de la Adelaide

Simona Halep a suferit o ingrangere rusinoasa in sferturile de finala ale turneului din Adelaide, scor 4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka si a ratat calificarea in semifinale. Dupa meci, numarul 4 WTA a anuntat a pa participa la turneul de la Doha Qatar), programat in perioada 23-29 februarie. Dupa Australian Open, Simona Halep va participa . continuă pe Playtech

Simona Halep, dupa eliminarea de la Adelaide: Ma simt pregatita pentru Australian Open

Parcursul Simonei Halep la Adelaide s-a oprit in sferturi, faza a competitiei unde a fost invinsa de Aryna Sabalenka 6-4, 6-2). Cu toate ca a inregistrat prima infrangere din noul sezon la simplu), Simona se declara pregatita pentru Australian Open, primul Grand Slam al anului.

WTA Adelaide: Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep in sferturi

Aryna Sabalenka 12 WTA), cap de serie numarul 6, va fi adversara Simonei Halep 4 WTA) in sferturile turneului de la Adelaide. Jucatoarea din Belarus a invins-o pe americanca Bernarda Pera 70 WTA), venita din calificari, scor 7-64), 6-2, dupa o ora si 23 de minute de joc.

EVALUARE NATIONALA 2020. Decizie de ultima ora de la Ministerul Educatiei

Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea pentru Evaluarea Nationala 2020 inainte de vacanta de Paste, in ultima saptamana din luna martie, potrivit unui proiect de ordin discutat in Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Educatiei.

Adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, drama de nedescris. Tatal meu abia a murit!

Bielorusa Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, traieste o drama. Tatal sportivei a murit neasteptat. Adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, drama de nedescris Simona Halep, 28 de ani, loc 4 WTA, o va infrunta in sferturi la WTA Adelaide pe bielorusa Aryna Sabalenka, 21 de ani, loc WTA.

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi la Adelaide

Simona Halep ajunge in primele opt jucatoare la Adelaide, turneu WTA disputat inaintea Australian Open.

Cristian Tudor Popescu, reactie INCREDIBILA dupa victoria Simonei Halep la Adelaide. Care e adevaratul castig al meciului

Simona Halep a castigat, marti, primul sau meci de simplu din 2020, 6-4, 7-5 cu australianca Ajla Tomljanovic, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide Australia), dotat cu.

Sunt OK! Reactia Simonei Halep dupa infrangerea din turneul de la Adelaide

Simona Halep a parasit turneul de la Adelaide in faza sferturilor de finala, insa ramane increzatoare in perspectiva Australian Open-ului, care debuteaza in noaptea de duminica spre luni.

Ce spune site-ul WTA despre tabloul Simonei Halep de la Australian Open

Site-ul oficial al WTA a realizat o analiza dupa tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open primul Grand Slam al anului). in ceea ce o priveste pe Simona Halep, lucrurile par clare: fostul lider mondial nu a avut sansa la tragerea la sorti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )