Libnet.ro
UNICEF

07:30

EVALUARE NATIONALA 2020. Decizie de ultima ora de la Ministerul Educatiei

Antena3 Antena3,
EVALUARE NATIONALA 2020. Decizie de ultima ora de la Ministerul Educatiei

Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea pentru Evaluarea Nationala 2020 inainte de vacanta de Paste, in ultima saptamana din luna martie, potrivit unui proiect de ordin discutat in Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Educatiei. continuă pe Antena3

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2020. Schimbari importante anuntate de Ministerul Educatiei

Simularile pentru clasa a VII-a si a XI-a vor fi organizate la nivel judetean, cu subiect unic, precizeaza Ministerul Educatiei dupa ce miercuri in Consiliul de Dialog Social a fost discutat ordinul privind simularile examenelor nationale. Surse din minister spun ca pentru simularea la clasa a VII-a va fi dat un ordin separat.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2020. Schimbare radicala pentru elevi

Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea pentru Evaluarea Nationala 2020 inainte de vacanta de Paste, in ultima saptamana din luna martie, potrivit unui proiect de ordin discutat in Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Educatiei.

Simulari Evaluare Nationala si Bacalaureat 2020. Ministerul Educatiei vine cu precizari: Simularile pentru clasa a VII-a si a XI-a vor fi organizate la nivel judetean, cu subiect unic

Simularile pentru clasa a VII-a si a XI-a vor fi organizate la nivel judetean, cu subiect unic, precizeaza Ministerul Educatiei dupa ce miercuri in Consiliul de Dialog Social a fost discutat ordinul privind simularile examenelor nationale. Simulare Evaluare Nationala 2020: Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea in martie Este eliminata simularea pentru clasa a VII-aSimulare Bacalaureat 2020: Examinarea va avea loc in ultima saptamana din martie Pentru clasa a XI-a simularea BAC 2020 se organizeaza facultativ in mai.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA CLASA A VII-A. Anuntul facut de ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca in curand vor fi publicate pe site-ul ministerului mai multe modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala in cazul elevilor care sunt acum in clasa a VII-a.

Simularea pentru Evaluarea Nationala 2020 va avea loc in martie. Clasa VII-a nu va participa

Simularea Evaluarii Nationale 2020 va avea loc inainte de vacanta de Paste, in ultima saptamana din luna martie, potrivit unui proiect de ordin discutat in Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei nu are un secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar, la aproape 3 luni de la numirea Guvernului Orban Mircea Miclea: Este nescuzabila aceasta situatie

Ministerul Educatiei nu are inca un secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar, pentru prima data in istoria post-decembrista. invatamantul preuniversitar este unul dintre cele mai solicitante dintre domeniile educatiei, cu examene nationale, manuale, programe scolare care trebuie pregatite pentru cei 2,8 milioane de elevi. Sistemul preuniversitar cuprinde 215. 289 de profesori si 17. 464 de scoli. in prezent, la Ministerul Educatiei sunt trei secretari de stat, insa niciunul nu se ocupa de invatamantul preuniversitar. Vezi ce spun fosti ministri ai educatiei si reprezentantul asociatiilor de parinti.

Nou secretar de stat la Ministerul Educatiei: Luminita Barcari, fost inspector general la Ialomita

Ministerul Educatiei are incepand de astazi un nou secretar de stat - Luminita Barcari - fost inspector general scolar in judetul Ialomita. Luminita Barcari este absolventa a Universitatii din Bucuresti, specializarea Chimie Fizica. inainte sa ocupe functia de inspector general la Ialomita, Barcari a fost director la Grupul Scolar din Fetesti. in urma cu doi ani, Luminita Barcari a fost demisa de fostul ministru Liviu Pop care a trimis Corpul de Control de mai multe ori la Ialomita. Ministerul Educatiei nu are un secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar, la aproape 3 luni de la numirea Guvernului Orban Mircea Miclea: Este nescuzabila aceasta situatie.

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

PROGRAMUL RABLA 2020. Anunt de ultima ora facut de Ministrul Mediului

Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de minimum 60. 000, a declarat, luni, la Digi 24, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )