Libnet.ro
UNICEF

00:07

Declaratie-soc: Un copil de 10 ani mi-a pus mana pe p**** si mi-a provocat erectie Concurentul eliminat de la Romanii au talent, acuzat de pedofilie, isi recunoaste vina?!

Devorator Monden Devorator Monden,
Declaratie-soc: Un copil de 10 ani mi-a pus mana pe p**** si mi-a provocat erectie Concurentul eliminat de la Romanii au talent, acuzat de pedofilie, isi recunoaste vina?!

Traian Constantin pianistul care a fost exclus din show-ul Romanii au talent dupa ce a fost acuzat de pedofilie. continuă pe Devorator Monden

YouTube sarbatoreste 10 ani cu un top al jocurilor video

Deoarece foarte multe clipuri cu jocuri video ajung sa fie gazduite pe YouTube, cei de la Google au creat un top al celor mai populare jocuri pe platforma. Daca stati pe internet de mai mult de 10 ani, YouTube a devenit atat de omniprezent in viata noastra incat s-ar putea sa va faca foarte dificila [] YouTube sarbatoreste 10 ani cu un top al jocurilor video Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ion Cristoiu, despre Dan Tapalaga: 10 ani de cantare a SRI

Sub titlul Dan Tapalaga 10 ani de cantare a SRI, jurnalistul Ion Cristoiu publica pe blogul personal trei afirmatii ale lui Tapalaga, din Monografia SRI. 25 de ani. Le reproducem ca atare:Un.

Info Total Press si TV Sat 2002 vor putea transmite programe de televiziune digitala terestra in Suceava, Botosani, Bacau si Buzau in urmatorii 10 ani

Companiile Info Total Press si TV Sat 2002 au castigat prin licitatie dreptul de a transmite pe cale radio terestra, in urmatorii 10 ani, programe de televiziune digitala in Suceava, Botosani, Bacau si Buzau, a anuntat miercuri Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Autoritatea desfasoara in prezent a treia licitatie pentru atribuirea de frecvente de televiziune digitala terestra, in care sunt scoase la vanzare 52 de multiplexuri digitale nationale, regionale si locale).

Elena Udrea: As putea sa spun lucruri din ultimii 10 ani

Elena Udrea a transmis un mesaj important aseara: Atentie! Stiu multe lucruri, dar inca nu le spun!Elena Udrea a declarat ca are informatii pretioase pe care le-a adunat in ultimii 10 ani, inclusiv secrete car.

Salariile in transporturi s-au dublat in ultimii 10 ani in Romania, insa ramane tara cu cele mai mici costuri

Bulgaria si Romania sunt singurele tari din Europa unde costurile cu forta de munca in transporturile internationale de marfuri s-au dublat in ultimii 10 ani, cu toate acestea se mentin in continuare ca avand cele mai mici salarii, a declarat Menno.

Udrea: As putea sa spun lucruri din ultimii 10 ani dar nu o fac, nu sunt un om iresponsabil

Elena Udrea a declarat, duminica, intr-un interviu prin telefon la o televiziune, ca ar putea sa spuna lucruri din ultimii zece ani, dar ca nu isi propune acest lucru pentru ca nu este un om iresponsabil si intelege faptul ca sunt lucruri care ar trebui sa ramana pentru totdeauna sau pentru urmatorii 50 de ani, nestiute.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3156 seconds )