Libnet.ro
UNICEF

06:15

Decrete de eliberare din functie semnate de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Decrete de eliberare din functie semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 15 iulie, urmatoarele decrete: -Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bucuresti a doamnei Maria Despina Placinta . continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu a anuntat schimbarea din functie a lui Teodor Melescanu

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE si al Senatului, a anuntat ca luni, in sedinta pe care o va avea formatiunea politica pe care o reprezinta, va propune schimbarea din functie a ministrului de.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Ambasadorul roman in Grecia, rechemat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de rechemare a ambasadorului roman in Grecia, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Simona Halep va fi decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind decorarea Simonei Halep cu cu Ordinul National Steaua Romaniei. Ceremonia va avea loc la o data ulterioara.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii administratiei publice locale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si comple.

Halep s-a aratat onorata sa fie premiata de presedintele Iohannis Despre decoratia Patriarhiei Romane: Nu am inca idee despre ce e vorba. O sa ma interesez si o sa vedem (VIDEO)

Simona Halep a declarat ca se simte foarte onorata sa primeasca cea mai inalta distinctie a statului roman din partea presedintelui Klaus Iohannis. Pe de alta parte, sportiva nu stie nimic despre distinctia.

Klaus Iohannis, dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon: O victorie exceptionala pentru tenisul romanesc, pentru Romania. Si premierul Dancila a felicitat-o pe campioana noastra

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat dupa marea victoriei a Simonei Halep de la Wimbledon si a felicitat-o pe aceasta pentru performanta istorica.

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului o lege spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri, Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care modifica Legea fondului funciar nr. 181991, invocand o formulare din textul documentului. Seful statului.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Sportiva va primi ordinul national Steaua Romaniei in Grad de Cavaler

Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler, ca semn al performantei obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, dar si pentru intreaga sa activitate. Simona Halep a primit Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler Simona Halep a castigat Turneul de Tenis de .

Klaus Iohannis acorda Ordinul National Steaua Romaniei Simonei Halep dupa turneul de la Wimbledon

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman dupa performanta de la Wimbledon. Ca urmare a performantei extraordinare obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon,.

Simona Halep, decorata cu cea mai inalta distinctie a statului roman de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman, Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )