Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis acorda Ordinul National Steaua Romaniei Simonei Halep dupa turneul de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis acorda Ordinul National Steaua Romaniei Simonei Halep dupa turneul de la Wimbledon

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman dupa performanta de la Wimbledon. Ca urmare a performantei extraordinare obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon,. continuă pe Antena3

Simona Halep va fi decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind decorarea Simonei Halep cu cu Ordinul National Steaua Romaniei. Ceremonia va avea loc la o data ulterioara.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Sportiva va primi ordinul national Steaua Romaniei in Grad de Cavaler

Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler, ca semn al performantei obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, dar si pentru intreaga sa activitate. Simona Halep a primit Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler Simona Halep a castigat Turneul de Tenis de .

Simona Halep, decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai inalte distinctii a statului roman, Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, tenismenei Simona Halep, dupa castigarea Turneului de la Wimbledon.

Simona Halep, decorata cu cea mai inalta distinctie a statului roman de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman, Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Klaus Iohannis, dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon: O victorie exceptionala pentru tenisul romanesc, pentru Romania. Si premierul Dancila a felicitat-o pe campioana noastra

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat dupa marea victoriei a Simonei Halep de la Wimbledon si a felicitat-o pe aceasta pentru performanta istorica.

Decrete de eliberare din functie semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 15 iulie, urmatoarele decrete: -Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bucuresti a doamnei Maria Despina Placinta .

Klaus Iohannis a semnat decretul. Un fost ministru a fost numit ambasador in Belgia

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Andreea Pastarnac, fost ministrupentru Romanii de pretutindeni, va fi numita ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Belgiei, cu.

Klaus Iohannis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii administratiei publice locale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si comple.

Klaus Iohannis, absent de la receptia de Ziua Frantei de la Bucuresti

Premierul Viorica Dancila va participa astazi la receptia organizata cu prilejul Zilei Nationale a Republicii Franceze la Ambasada Frantei. De la eveniment lipseste insa Klaus Iohannis. Printre invitati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )