Libnet.ro
UNICEF

12:15

Decretul privind numirea Guvernului Orban, publicat in Monitorul Oficial

România Liberă România Liberă,
Decretul privind numirea Guvernului Orban, publicat in Monitorul Oficial

Decretul privind numirea Guvernului condus de Ludovic Orban a fost publicat, luni, in Monitorul Ofic. continuă pe România Liberă

Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban. Ceremonia de d.

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind numirea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. Ceremonia de depunere a juramantului are loc la ora 19:00, la Palatul Cotroceni.

A inceput votul privind investirea Guvernului Orban. UDMR il ameninta pe Orban cu motiunea de cenzura. S-a incheiat votul la Senat. incep sa voteze deputatii LIVE TEXT si VIDEO

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

OFICIAL: Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a noului Guvern. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

UPDATE:Decretul privind numirea GuvernuluiLudovic Orban a fost publicat in Monitorul Oficial Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a noului Guvern al Romaniei, potrivit unui.

Guvernul Ludovic Orban depune juramantul la Palatul Cotroceni LIVE VIDEO

UPDATE -Ministrii Cabinetului Orban depun juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban.

Componenta Guvernului Orban. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei, in urmatoarea componenta: Prim-ministru- Ludovic Orban .

Gabriela Firea, mesaj dupa investirea Guvernului Orban: Cine tradeaza va fi tradat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, transmite un mesaj cu ocazia investirii Guvernului Orban. Firea vorbeste despre tradare, folosind un citat din Marin Preda. ZiuaDecontului CineRadeLaUrma.

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Serban Nicolae, apel catre pesedisti inaintea votului la investirea Guvernului Orban

Senatorul PSD Serban Nicolae face un apel catre colegii sai de partid sa nu voteze pentru investirea Guvernului Orban, spunand ca tradarea celor care ne-au incredintat reprezentarea lor si guvernarea tarii ramane cel mai abject stigmat pe fruntea oricui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )