Libnet.ro
UNICEF

13:45

Despacito, cel mai ascultat cantec din toate timpurile, interzis in Malaysia din cauza versurilor obscene

Hotnews Hotnews,
 Despacito, cel mai ascultat cantec din toate timpurile, interzis in Malaysia din cauza versurilor obscene

Malaysia a interzis difuzarea cantecului Despacito la posturile sale publice de radio si televiziune, dupa ce mai multe persoane si asociatii din aceasta tara cu populatie majoritar musulmana s-au plans din cauza versurilor acestei piese, despre care au spus ca sunt obscene, scrie Agerpres. Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, este cel mai ascultat cantec online din toate timpurile. continuă pe Hotnews

Despacito este cea mai populara melodie din toate timpurile

Este putin probabil sa nu fi auzit vreodata Despacito. Melodia lansata in luna ianuarie a acestui an a devenit cea mai populara din toate timpurile. Cei de The Guardian au atras zilele trecute atentia asupra performantei surprinzatoare a unei melodii lansate in urma cu sase luni. La scurt timp dupa, Business Insider a confirmat popularitatea [].

Oricat te-ar enerva, Despacito e cea mai populara melodie din lume

Este putin probabil sa nu fi auzit vreodata Despacito. Melodia lansata in ianuarie adevenit cea mai populara din toate timpurile. Cei de The Guardian au atras zilele trecute atentia asupra performantei surprinzatoare a unei melodii lansate in urma cu sase luni. La scurt timp dupa, Business Insider a confirmat popularitatea cantecului cu alte cateva statistici [].

VIDEO Despacito a devenit cea mai ascultata melodie online din toate timpurile

Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, a devenit miercuri cel mai ascultat cantec online din toate timpurile, scrie AFP.

Imagini spectaculoase cu cel mai periculos drum din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase de pe cel mai periculos drum din lume. Chang Kong, o carare din scanduri de lemn aflata la mii de metri inaltime, este o populara destinatie turistica din China.

Cel mai generos sef din lume? Este incredibil ce a facut barbatul pentru a marca cea de-a 20 aniversare a companiei

Cum arata cel mai generos sef din lume? Ei bine, Ian Lucas, 48 de ani, ar putea sa fie acela. Si asta pentru ca pentru a marca a 20 aniversare a companiei, managerul a decis sa-i trateze pe cei 42 de angajati.

Cursul BNR: Dolarul a coborat la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni

Dolarul a revenit marti la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, dupa esecul proiectului de reforma a legii asigurarilor medicale al presedintelui american Donald Trump, transmite Bloomberg. Banca.

Dacia a avut cel mai bun semestru din istoria sa, cu vanzari de peste 330.000 de masini

Dacia a vandut in primele sase luni peste 332. 000 de masini, in crestere cu 12% fata de 2016, ceea ce reprezinta cel mai bun semestru din istoria marcii. Record a fost si pentru Renault, iar intreg grupul a vandut 1,88 milioane de vehicule, Franta, Rusia si Italia fiind cele mai mari piete.

Deficitul public din zona euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani in primul trimestru

Deficitul public al zonei euro a scazut la cel mai scazut nivel din ultimii zece ani in primul trimestru, determinat de un excedent in crestere in Germania si de decalajele fiscale in crestere ale Frantei, arata datele publicate azi de Eurostat, potrivit Reuters.

ACEA: Piata auto din Romania a inregistrat in iunie cel mai semnificativ avans din UE

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana excluzand Malta) au crescut cu 2,1% in iunie, la 1,49 milioane - cel mai ridicat nivel din 2007, inaintea crizei financiare - in timp ce Romania a raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate vineri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile /ACEA/, transmit Reuters si Bloomberg, potrivit Agerpres.

Tora Vasilescu, despre cel mai trist episod din viata sa. Care est cel mai mare regret al actritei

Tora Vasilescu este o actrita iubita si apreciata de o tara intreaga. Rolurile sale au propulsat-o in topul preferintelor fanilor, iar aceasta se bucura pe deplin de iubirea primita din partea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )