Libnet.ro
UNICEF

10:15

O delegatie a Parlamentului de la Chisinau va participa la funeraliile Regelui Mihai

Adevărul Adevărul,
O delegatie a Parlamentului de la Chisinau va participa la funeraliile Regelui Mihai

O delegatie a Parlamentului Republicii Moldova va participa la funeraliile Majestatii Sale Regele Mihai al Romaniei. Legislativul va fi reprezentat de catre speakerul Andrian Candu si vicepresedintele Parlamentului Iurie Leanca, precum si de catre deputatii Vladimir Hotineanu, Roman Botan, Tudor Deliu, Vadim Pistrinciuc, Alina Zotea, Nae-Simion Plesca, Angel Agache si Valeriu Ghiletchi. continuă pe Adevărul

Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile regelui Mihai, primind si un loc in protocolul funerar (avocat)

Fostul principe Nicolae va participa, impreuna cu logodnica sa, la funeraliile bunicului sau, regele Mihai, el primind si un loc in cadrul protocolului funerar, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache, relateaza news. ro.

Fostul principe Nicolae a primit acordul de a participa la funeraliile Regelui Mihai

Reconciliere in cadrul Familiei Regale. Fostul principe Nicolae a primit acordul Casei Regale de a participa la funeraliile bunicului sau, Regelui Mihai, a anuntat vineri avocatul Radu Enache, informeaza.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai: Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Potrivit datelor.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Repetitii in fata.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funeraliile Regelui Mihai(VIDEO)

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile regelui Mihai, primind si un loc in protocolul funerar

Fostul principe Nicolae va participa, impreuna cu logodnica sa, la funeraliile bunicului sau, regele Mihai, el primind si un loc in cadrul protocolului funerar, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache.

Noi informatii despre funeraliile Regelui Mihai: Sicriul a fost depus la Catedrala Ortodoxa din Laussane (FOTO)

Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I a fost depus, luni dimineata, la Catedrala Ortodoxa Greaca din Lausanne, unde zeci de romani de toate varstele din.

R. Moldova: Maia Sandu propune ca o strada importanta din Chisinau sa reprimeasca numele regelui Mihai

Partidul Actiune si Solidaritate din Republica Moldova, condus de Maia Sandu, propune ca o strada importanta din capitala Chisinau sa reprimeasca numele Regelui Mihai.

Patriarhie: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanare a Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat duminica, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca la inmormantarea Regelui Mihai va participa printul Charles si un reprezentant al Casei Regale a Spaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )