Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delia a rabufnit, dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux. Fanii sunt socati: Ce limbaj!

Playtech Playtech,
Delia a rabufnit, dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux. Fanii sunt socati: Ce limbaj!

Dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux, Delia a folosit un limbaj inadecvat pentru a-si exprima sentimentele fata de ce cred admiratorii ei. Delia a rabufnit dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux Delia si sotul ei se afla zilele acestea in Maldive, unde se . continuă pe Playtech

Scandalos. Un barbat din Vaslui a fost amendat pentru ca e balbait, iar operatorii 112 au crezut ca e baut

Un barbat din judetul Vaslui, care ara un defect de vorbire, a castigat procesul cu Politia Romana, dupa ce a fost amendat pe motiv ca ar fi alertat fals autoritatile la 112.

Barbatul acuzat ca a spanzurat un caine de o teava de gaze a fost arestat pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului de 44 de ani retinut, duminica, sub banuiala ca a ucis un caine, transmite Agerpres.

A fost prins barbatul suspectat ca ar fi spanzurat un caine de o teava de gaze: Persoana in cauza a fost retinuta pentru 24 de ore

Un barbat de 44 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind banuit de uciderea unui caine, gasit spanzurat, vineri, de o teava de gaze dintr-un imobil din sectorul 1, potrivit Directiei Generale a Politiei Mu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )