Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dell a lansat cea mai mica statie de lucru hibrida si ultraportabila

Playtech Playtech,
Dell a lansat cea mai mica statie de lucru hibrida si ultraportabila

Cei de la Dell au deja de cativa ani unele dintre cele mai bune si mai performante sisteme portabile, iar traditia va continua cu o serie de statii de lucru pregatite pentru cele mai complexe scenarii de design sau proiectare. in urma cu 3 ani, sisteme portabile cu performanta celor anuntate de curand de Dell []. continuă pe Playtech

Dubla sarbatoare in familia regala a Marii Britanii: sora mai mica a ducesei de Cambridge este insarcinata FOTO

Pippa Middleton 33 de ani), sora mai mica a ducesei de Cambridge, ar fi insarcinata cu primul copil. Vestile au venit chiar in momentul in care Kate Middleton a adus pe lume al treilea copil.

Statul Islamic, cea mai bogata organizatie terorista din istorie

Statul Islamic ar fi adunat o avere de 3 miliarde de euro, fiind astfel cea mai bogata organizatie terorista din istorie.

Scaldatul a fost interzis in Lacul Sfanta Ana, acolo unde se afla cea mai pura apa din Romania

Scaldatul si inotul au fost interzise in Lacul Sfanta Ana, o decizie in premiera in ultimii peste 100 de ani. Aici este cea mai curata apa din Romania, puritatea ei fiind apropiata de cea a apei distilate.

Crestinismul cea mai persecutata religie

In marea de cancanuri si incaierari politice dambovitene a trecut cu totul neobservat un raport publicat de organizatia ACN International Aid the Church in Need) si preluat de Newsweek in luna aprilie: persecutia crestinilor si genocidul impotriva crestinilor sunt mai rele decat oricand in istorie, iar crestinismul este cea mai persecutata religie a lumii.

Scaldatul in cea mai pura apa din Romania a fost interzis

Scaldatul si inotul sunt interzise in Lacul Sfanta Ana. Au aflat zilele acestea turistii care au ajuns in zona. Decizia a fost luata de autoritati, pentru limitarea poluarii apei, considerata cea mai.

Care este cea mai fericita perioada a casniciei: primii 7 ani sunt decisivi

Daca mariajul vostru a trecut de primii 7 ani, cea mai buna perioada abia acum urmeaza, spun cercetatorii americani care au realizat un studiu privind nivelul fericirii pe parcursul anilor de casnicie.

Cea mai calda zi de aprilie din istorie

Romania a inregistrat, pe 22 aprilie, cea mai calda zi de aprilie din istoria masuratorilor meteorologice. Mai exact, au fost masurate 30 de grade Celsius la Calafat, Bucurestiul fiind si el in top dupa ce temperaturile din termometre s-au apropiat de 29 de grade Celsius.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE AVERTIZEAZA: Vor avea loc CUTREMURE iN LANT

Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai renumite clarvazatoare din Romania a lansat in urma cu cateva luni previziuni sumbre despre producerea unor seisme devastatoare. in viziunea ei numeroase cutremure se vor pr.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cea mai buna palinca

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

Digital Divas, cea mai mare comunitate online de moda si frumusete, si-a desemnat castigatoarele anului 2018

Castigatoarele celei mai mari Gale de premiere a comunitatii online de moda si frumusete, Digital Divas, au fost desemnate ieri, 24 aprilie 2018, in cadrul celei de-a saptea editii a evenimentului, care a avut loc la Palatul Bragadiru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )