Libnet.ro
UNICEF

10:45

incaperea secreta din cea mai veche biserica din Targu Jiu. Nu este doar o legenda

Adevărul Adevărul,
incaperea secreta din cea mai veche biserica din Targu Jiu. Nu este doar o legenda

Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din cartierul Vadeni, din Targu Jiu, este cel mai vechi lacas de cult din oras, dar si cea mai veche biserica de zid din judetul Gorj. continuă pe Adevărul

Lista disparutilor din Alba: 39 de persoane, dintre care 3 minore, sunt cautate de politisti. De cand dateaza cea mai veche disparitie

Un numar de 39 de persoane sunt pe lista persoanelor disparute, intocmita la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Alba. Dintre acestea, 3 sunt fete minore.

VIDEO Demiterea Ecaterinei Andronescu, pe fondul Cazului Caracal, cea mai citita stire pe BBC News

Demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca urmare a declaratiilor sale referitoare la Cazul Caracal a ajuns si in presa internationala, fiind cea mai citita stire pe site-ul BBC News.

Demiterea Ecaterinei Andronescu, cea mai citita stire de pe site-ul BBC

Stirea cu privire la demiterea Ecaterinei Andronescu din functia de ministru al Educatiei a ajuns cea mai citita stire de pe siteul BBC.

CEA MAI MARE CAPTURA DIN GERMANIA: Autoritatile germane au confiscat 5 tone de cocaina

Autoritatile germane au anuntat ca au confiscat 5 tone de cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, cea mai mare captura din istoria tarii, potrivit CNN.

Business report: Tara in care traieste cea mai mare comunitate de romani se apropie de recesiune; Cum atrag vecinii bulgari investitii gigant in tara: Daca Volkswagen nu alege Bulgaria, demaram negocieri cu Hyundai

Telegondola din statiunea Borsa va fi construita de un consortiu de firme romanesti si straine. Licitatia pentru lucrarile de executie a telegondolei din statiunea montana Borsa, situata la poalele Muntilor Rodnei, a fost castigata de. Dacia, campioana Europei in ce priveste cresterea cotei de piata. Ce procentaj a obtinut. Constructorul din Mioveni se poate lauda cu cea mai mare crestere.

Cea mai mare pensie de serviciu platita in Romania: 73.890 de lei brut

Cea mai mare pensie de serviciu platita de Casa Nationala de Pensii Publice este de 73. 890 de lei brut si apartine unui fost magistrat. Datele au fost comunicate de Ministerul Muncii la o interpelare a deputatului PNL Florin Roman.

El este romanul care incaseaza cea mai mare pensie din Romania: Un fost procurorur comunist si comandat de penitenciar incaseaza circa 15.000 de euro

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandat al Penitenicarului Colibasi, este romanul care incaseaza cea mai mare pensie. Conform unui raspuns al Ministerului Muncii, la solicitarea liberalului Fl.

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie! Unde poate fi votata romanca

Luna trecuta a fost una exceptionala pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania. Simona Halep a castigand in premiera turneul de la Wimbledon,.

Soprana din Bulgaria, in Cartea Recordurilor. Cum suna cea mai puternica voce de pe planeta

Soprana bulgara Smilyana Zaharieva a ajuns in Cartea Recordurilor, dupa ce a inregistrat performanta de a atinge 113,8 decibeli. Dupa ce a stabilit acest record, artista este considerata cantareata cu cea mai puternica voce din lume. Smilyana Zaharieva, prima cantareata care inregistreaza o asemenea intensitate in conditii verificabile de Cartea Recordurilor Smilyana Zaharieva este bulgaroaica .

GEORGIOS STASSIS PREIA CONDUCEREA PUBLIC POWER CORPORATION Seful Enel Romania va conduce compania cea mai mare de electricitate din Grecia

Inginerul Georgios Stassis, in prezent directorul general al Enel Romania, a fost propus sa preia conducerea Public Power Corporation PPC), cea mai mare companie de electricitate din Grecia, a anuntat, ieri, agentia nationala elena de presa, citata de Reuters si preluata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )