Libnet.ro
UNICEF

21:45

A depasit o borna importanta. La ce nivel a ajuns Simona Halep din punct de vedere al castigurilor financiare din tenis

Adevărul Adevărul,
A depasit o borna importanta. La ce nivel a ajuns Simona Halep din punct de vedere al castigurilor financiare din tenis

Simona halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros si a reusit sa isi asigure o suma de bani, care ii ridica castigurile financiare la un nivel superior. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou ntr-o finala de Grand Slam

Victorie in doua seturi cu puternica Garbine Muguruza, iar Simona Halep este din nou in ultimul act de la Paris pentru a treia oara in cariera). Fericita dupa calificarea in finala de la Roland Garros, jucatoarea noastra a vorbit despre duelul cu iberica, despre meciul care va urma si despre cum se simte acum. Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou intr-o finala de Grand Slam, a punctat, printre altele, liderul ierarhiei WTA. Pentru trofeu, Simona va lupta cu Sloane Stephens.

VIDEO Gestul care spune totul: ce a facut Simona Halep dupa meciul cu Angelique Kerber

Simona Halep a depasit rezistenta lui Angelique Kerber si s-a calificat pentru a treia oara in semifinale la Roland Garros.

Lovitura financiara data de Simona Halep, dupa calificarea in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros pentru a treia oara in ultimii 5 ani si performanta sportiva atrage dupa sine si o recompensa importanta pe plan financiar. 000 de.

Cronica de la fata locului: Simona Halep si linistea ncrederii - Am uitat emotiile la intrarea n complex

Elise se incurajeaza, face eforturi sa se agate de orice sansa, dar mingea vine prea repede parca de la adversara. Terenul belgiencei pare la fiecare schimb mai mare, oricum te-ai uita. Mertens paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa un meci in care nu are sa-si reproseze prea multe. Simona Halep a fost la un alt nivel 6-2, 6-1 si calificare in sferturi), iar siguranta pe care a afisat-o liderul mondial m-a facut sa imi uit emotiile la intrarea in complexul parizian.

Simona Halep e unica in lume! Ce a reusit romanca odata cu aceasta calificare in semifinalele Roland Garros

Simona Halep este la numai un meci de o noua calificare in finala turneului de la Roland Garros, unde a ajuns si anul trecut.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT la Roland Garros. Halep revine in meci

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a reusit .

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT la Roland Garros. Halep egaleaza la seturi

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE TEXT Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a reusit .

SIMONA HALEP e in finala la ROLAND GARROS. Victorie fabuloasa obtinuta de romanca

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros. Romanca s-a impus in doua seturi in fata Garbinei Muguruza si isi pastreaza fotoliul de lider WTA. Halep 26 de ani) va disputa sambata a patra sa.

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru romanca

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Am mereu meciuri grele impotriva ei, a spus romanca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, dupa victoria obtinuta.

Simona Halep e in finala la Roland Garros: Am avut mare incredere dupa primul set

Simona Halep-Garbine Muguruza LIVE TEXT la Roland Garros Cu cateva ore inainte de semifinala de la Roland Garros intre Simona Halep-Garbine Muguruza, o legenda a tenisului, Mats Wilander, crede ca spaniola va.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )