Libnet.ro
UNICEF

22:00

Depozitul de gunoi de 50 de milioane de euro din Caras-Severin, o uriasa bataie de cap pentru toata lumea

Adevărul Adevărul,
Depozitul de gunoi de 50 de milioane de euro din Caras-Severin, o uriasa bataie de cap pentru toata lumea

Investitia complexa de la Lupac, destinata colectarii gunoiului menajer din tot judetul Caras-Severin, este unul din proiectele cu cele mai mari probleme derulate de catre consiliul judetean. continuă pe Adevărul

Guvernul aloca inca 50 de milioane de euro pentru achizitionarea de tablete scolare

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri alocarea a inca 50 de milioane de euro pentru achizitia de tablete scolare, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. Acesta a spus ca este majorata si valoarea eligibila a unei tablete de la 200 de euro la 250 de euro.

Perchezitii intr-un urias dosar de fraudare a fabricii de contoare AEM. Prejudiciul estimat: peste 50 de milioane de euro

Procurorii DIICOT Timisoara au descins marti dimineata la mai multe adrese din Timisoara si Bucuresti pentru perchezitii intr-un dosar de constituire a unui grup infractional organizat, fals, uz de fals, delapidare cu consecinte deosebit de grave, inselaciune cu consecinte deosebit de grave, abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene: Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului pentru tablete scolare cu 50 de milioane euro

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca bugetulpentru achizitia de tablete scolare a fost suplimentat cu 50 de milioane de euro. Totodata, s-a.

Consiliul Local Sector 4 a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru patinoarul olimpic de pe Soseaua Vitan Barzesti - peste 12 milioane de euro in urma cu cateva saptamani, costa doar doua milioane de euro

Patinoarul olimpic pe care Primaria Sectorului 4 vrea sa-l construiasca in curtea liceului Traian Vuia va costa pana la 12 milioane de euro, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati joi de Consiliul Local Sector 4. Patinoarul va fi construit in colaborare cu Federatia Romana de Hochei pe Gheata, va avea 1. 500 de locuri, banii vor veni de la administratia locala, iar dupa finalizarea lucrarilor patinoarul va fi dat gratuit federatiei. in urma cu cateva saptamani, primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, anunta ca patinoarul va costa doua milioane de euro. De ce s-a majorat pretul atat de mult?.

Campanie de zeci de milioane de euro pentru locale. Topul contributiilor declarate de partide

Competitorii au contribuit cu sume semnificative la campania electorala pentru alegerile locale, respectiv peste 185 de milioane de lei, adica aproape 40 de milioane de euro, desi 2020 se anunta a fi un an dificil din punct de vedere economic, iar limitarile legate de desfasurarea campaniei electorale prin evenimente sau actiuni stradale ar fi trebuit sa conduca si la limitarea sumelor cheltuite de partidele politice, se arata intr-o analiza a Expert Forum.

Startup-ul ceh Yieldigo atrage finantare in valoare de 2 milioane euro

Acceleratorul de afaceri American Alchemist din Silicon Valley si fondul maghiar PortfoLion, parte din grupul OTP, cel mai mare grup bancar din regiunea central-est europeana, investesc 2 milioane de euro in Yieldigo alaturi de J and T Ventures.

Centru intermodal de transport in valoare de 2,6 milioane euro, construit la Buzau

Un centru intermodal de transport integrat cu un sistem de park-and -ride, menit sa reduc emisiile de CO2 va fi construit cu fonduri atrase in valoare de 12,7 milioane de lei, adica aproape 2,6 milioane de euro in Buzau.

Citu: Prejudiciu de 40 de milioane de euro la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma ca prejudiciul total rezultat in urma controlului realizat la Primaria Capitalei se ridica la aproximativ 200 milioane lei 40 milioane euro).

Aproape 1,3 miliarde de euro din fonduri europene pentru aparatura medicala

Plafonul pentru achizitii de echipamente medicale a fost majorat de la 350 de milioane de euro la ap.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )