Libnet.ro
UNICEF

05:30

Directorul Spitalului Judetean Suceava a facut operatii desi avea simptome de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul Spitalului Judetean Suceava a facut operatii desi avea simptome de coronavirus

Politia cerceteaza modul in care directorul medical de la Spitalul Judetean din Suceava, inchis din cauza zecilor de infectari cu coronavirus, a operat un pacient desi era simptomatic si tocmai facuse testul COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Situatie neclara la Suceava: Managerul Spitalului Judetean vorbeste de 20 de decese provocate de coronavirus

Noul manager al Spitalului Judetean Suceava, dr. Florin Filip, a afirmat, pentru corespondentul Adevarul, ca la aceasta unitate medicala s-ar fi inregistrat de fapt 20 de decese cauzate de Covid-19.

Spitalul Judetean Suceava anunta ca angajeaza asistente si infirmiere

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava anunta ca angajeaza medici si asistente.

Scandal in jurul demiterii sefei Spitalului Judetean Deva. Prefectul: Totul s-a facut la voia intamplarii

A iesit scandal intre sefii Consiliului Judetean Hunedoara si prefectul Vasilica Poteca, in urma suspendarii managerului Spitalului Judetean de Urgenta din Deva.

Gheorghe Flutur cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19, scrie Hotnews. ro .

Gheorghe Flutur cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19: Ministerul Sanatatii sa aloce fonduri pentru alte spitale, daca e nevoie

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19.

Revoltator. O angajata a Spitalului Judetean Arges a furat masti si dezinfectanti

O angajata a Spitalului Judetean Arges a fost dusa la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti vineri seara dupa ce la locuinta acesteia au fost gasite sute de masti, dezinfectanti si alte echipamente medicale furate din spital. Au fost facute de asemenea perchezitii si la Spitalul Judetean Arges.

Un asistent de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu, confirmat cu covid-19

Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat c.

Spitalul Judetean Suceava, fara clorochina, principalul medicament folosit pentru tratarea COVID-19. Unitatea a devenit unul dintre prinipalele focare cu 200 de pacienti infectati

O noua situatie alarmanta la Spitalul Judetean Suceava, unde se afla internati aproape200 de pacienti infectati cu noul coronavirus. Unitatea medicala a ramas fara unul dintre medicamentele de baza .

Mehedinti - Pacient al Spitalului Judetean, confirmat cu coronavirus. Presedintele CJ sustine ca personalul medical a fost echipat conform protocolului

Unul dintre pacientii internati in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a fost diagnosticat cu COVID-19. Barbatul nu a fost testat initial intrucat nu s-a incadrat in simptomatologia pentru Coronavirus comunicata de Ministerul Sanatatii.

Un barbat infectat cu Coronavirus a decedat. Persoana a fost internata in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva

Un barbat din judetul Hunedoara, in varsta de 74 de ani, internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva cu neoplasm in stadiul terminal, a decedat. Barbatul a fost confirmat pozitiv pentru infectia cu Coronavirus, informeaza Grupul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )