Libnet.ro
UNICEF

09:15

Uriasul ecran din Londra care iti va face publica orice miscare. Poate cuprinde 4 terenuri de tenis (VIDEO/FOTO)

B1 B1,
Uriasul ecran din Londra care iti va face publica orice miscare. Poate cuprinde 4 terenuri de tenis (VIDEO/FOTO)

Un ecran imens va fi instalat in Picadilly Circus din Londra care va urmari autoturismele si persoanele care trec, pentru a afisa anunturi despre acestea, dar fara a furniza date confidentiale, relateaza Th. continuă pe B1

Ingredientul secret care iti face prajitura mai buna. Desertul tau va fi ca cel de la cofetarie

Poate parea greu de crezut, insa ingredientul care face orice prajitura mai buna este maioneza. Toata grasimea din prajituri trebuie sa fie amestecata bine cu galbenusurile de ou. Rezultatul? O.

24 IT. Tricoul smart care iti monitorizeaza inima

Inovatia tehnologica a inceput sa se indrepte spre cei care au probleme medicale. Tricoul medical este o astfel de creatie a unei firme de IT din Romania care initial nu a avut nimic de a face cu.

Politia metropolitana din Londra investigheaza trei noi acuzatii de agresiune sexuala in cazul Weinstein

Metropolitan Police din Londra investigheaza trei noi acuzatii de agresiune sexuala care ii sunt aduse producatorului Harvey Weinstein de o femeie, informeaza BBC, citat de News. ro.

O studenta romanca a murit in catedrala Saint Pauls din Londra dupa ce a cazut de la 30 de metri inaltime

O studenta si patinatoare romanca a murit in interiorul celebrei catedrale Saint Pauls din Londra, informeaza presa britanica.

Utile:Masurile de prim ajutor care iti pot salva viata in cazul unui infarct;Ce fructe si legume trebuie sa mananci de la ora 7 pana la miezul noptii;Mierea zaharisita, cea mai sanatoasa

6 obiceiuri sanatoase pentru a avea dinti albi, fara pete. Oricat de mult ne-ar placea, unele alimente si bauturi coloreaza dintii: cafeaua, ceaiul, vinul, unele legume si fructe. 20 de cauze ale durerii in jurul buricului. Orice persoana poate experimenta o senzatie de durere in jurul buricului din cand in cand. In acest caz, asteptam sa treaca de la sine, bem un.

Deputata Oana Bizgan a demisionat din USR. Care este motivul acestei plecari

Oana Bizgan si-a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii pe holurile Parlamentului, demisia din USR, spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent, scrie News. ro.

Povestea geniului de 5 ani din Cluj, care urmareste zilnic pagina de Facebook a domnului Liviu Dragnea, e o facatura

Grupurile de propaganda politica de pe Facebook au distribuit in ultimele zile povestea despre un anume Felix Munteanu, geniul din Cluj ajuns campion mondial la programare. Stirea, insa, este un fals,.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )