Libnet.ro
UNICEF

19:00

Deputatul PNL Lucian Heius confirmat pozitiv la coronavirus: Astept izoleta!

Antena3 Antena3,
Deputatul PNL Lucian Heius confirmat pozitiv la coronavirus: Astept izoleta!

Deputatul PNL Lucian Heius a precizat ca nu a fost foarte aproape de colegul sau Vergil Chitac, insa a fost si el testat pozitiv la coronavirus. continuă pe Antena3

Coronavirus: Deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae, confirmati pozitiv

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat ca deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae sunt confirmati pozitiv la testul pentru coronavirus.

Cine e Lucian Heius, pacientul 100 cu Coronavirus. E crescator de oi si a fost propus de PNL ca ministru de Finante

Lucian Heius, pacientul 100 cu coronavirus din Romania, fusese propus pentru functia de ministru al Finantelor in Guvernul Citu. Heius este deputat PNL, fost sef al Fiscului in regiunea Timisoara si crescator de oi. A fost infectat cu coronavirus de Vergil Chitac, colegul sau de partid.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De.

Ofiter SRI, printre romanii confirmati cu coronavirus

Un ofiter SRI a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Directorul Serviciul Roman de Informatii Eduard Hellvig a dispus infiintarea unei comisii la nivelul Serviciului care va monitoriza permanent implementarea tuturor masurilor necesare pentru limitarea raspandirii noului virus.

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a fost de 8 martie la un eveniment cu 400 de persoane Participant: Am decis sa ma autoizolez, nici nu stiu cum sa procedez, sa sun la 112 sau la DSP?

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a participat pe data de 9 martie la un eveniment public organizat la Constanta de Uniuniunea Culturala a Tatarilor din Romania UCTR) cu ocazia Zilei.

Liderii PNL Hunedoara au coronavirus. Lucian Heius, Florin Oancea si Adrian David, izolati la domiciliu

Trei lideri ai PNL Hunedoara au fost infestati cu coronavirus. Lucian Heius, Florin Oancea si Adrian David se afla in izolare la domiciliu.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi contaminat cu coronavirus

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, informeaza B1 TV. Este al doilea parlamentar PNL contaminat cu COVID-19. El este contact al senatorului liberal Vergil.

Bilantul celor infectati cu noul coronavirus ajunge la numarul 82. Un tanar de 20 de ani din Bucuresti, confirmat pozitiv

Un tanar de 20 de ani din Bucuresti care tocmai se intorsese in tara joi din Marea Britanie a fost testat si confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Bilantul celor care au fost infectati ajunge astfel, vineri seara, la 82.

Reactia senatorului PNL care a infectat alti trei colegi: Nu-i cunosc

Senatorul PNL Vergil Chitac, primul politician din Romania confirmat cu coronavirus, sustine ca nu ii cunoaste si nu a interactionat cu cei trei colegi ai sai infectati, care au participat alaturi de el la sedinta Biroului Pemanent National. Este vorba despre deputatul PNL Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public al Devei Adrian David Nicolae.

Coronavirus: Deputat PNL cere BOR sa puna la dispozitie spatii pentru carantina

Deputatul PNL Lucian Heius, propus si ministru de Finante, a cerut Bisericii sa puna la dispozitie spatiile de cazare din manastiri pentru romanii care se intorc in tara si trebuie sa intre in carantina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )