Libnet.ro
UNICEF

10:45

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi contaminat cu coronavirus

B1 B1,
Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi contaminat cu coronavirus

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, informeaza B1 TV. Este al doilea parlamentar PNL contaminat cu COVID-19. El este contact al senatorului liberal Vergil. continuă pe B1

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De.

Deputatul Bogdan Hutuca nu are coronavirus. Rezultatul testului a iesit negativ

Deputatul Bogdan Hutuca nu are coronavirus. Rezultatul testului a iesit negativ.

inca un fotbalist din Serie A a fost depistat pozitiv avand coronavirus. Sampdoria este in alerta

Clubul italian de fotbal Sampdoria a anuntat ca unul dintre fotbalistii sai a fost depistat pozitiv avand coronavirus.

UPDATE Si un deputat PNL, suspect de coronavirus: M-am autoizolat la domiciliu

Un alt parlamentar PNL este pe lista suspectilor de infectare cu coronavirus. Este vorba de deputatul liberal Bogdan Hutuca.

inca un PARLAMENTAR confirmat cu CORONAVIRUS

Dupa confirmarea infectarii cu COVID-19 a senatorului Vergil Chitac, a aparut un al doilea caz in randul membrilor Partidului Liberal. Este vorba de deputatul liberal Bogdan Hutuca, potrivit unor surse parlamentare.

Ce masuri iau liberalii dupa ce un senator PNL a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Orban, catre reporteri: Va recomand sa va autoizolati

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat ca se va autoizola la Vila Lac 1, dupa ce a avut contact cu senatorul Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus. De asemenea, intreaga conducere PNL va intra in autoizolare. Nu in ultimul rand, Orban le-a cerut jurnalistilor de teren sa intre in autoizolare, dat fiind faptul ca au interactionat cu Chitac si liberalii din conducerea partidului.

Statele Unite: un preot care a dat impartasanie si a strans mana cu sute de credinciosi a fost depistat cu coronavirus

Sute de credinciosi care au frecventat in ultimele doua saptamani Christ Church din cartierul Georgetown din Washington DC au primit ordin sa se autoizoleze dupa ce rectorul bisericii a fost diagnosticat cu coronavirusul Covid-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )