Libnet.ro
UNICEF

08:15

LP va deschide concertul trupei Kings of Leon din Bucuresti VIDEO

Adevărul Adevărul,
LP va deschide concertul trupei Kings of Leon din Bucuresti VIDEO

Artista americana Laura Pergolizzi, cunoscuta drept LP, va canta in deschiderea concertului pe care formatia rock Kings Of Leon il va sustine in aceasta vara la Bucuresti. continuă pe Adevărul

VIDEO LP canta in deschiderea concertului pe care Kings of Leon il va sustine la Bucuresti

Artista americana LP Laura Pergolizzi), autoarea hitului Lost on You, revine in Romania. Ea va canta in deschiderea concertului pe care trupa Kings Of Leon il sustine pe Arena Nationala din Capitala, pe 17 iunie. Biletele pot fi cumparate online de pe bilete. ro, iar preturile variaza intre 95 si 500 de lei, o categorie fiind deja epuizata.

FOTO. Universitatea din Bucuresti a terminat un proiect de fotografiere si publicare a documentelor medievale pe un site special

Universitatea din Bucuresti a terminat un proiect special de fotografiere si publicare a documentelor medievale pe un site special. Proiectul Digitizarea documentelor medievale din Arhivele Nationale ale Romaniei a fost implementat de Universitatea din Bucuresti in parteneriat cu Arhivele Nationale ale Romaniei, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Arhivele Nationale ale Norvegiei in perioada decembrie 2014 aprilie 2017, in cadrul Programului PA16/RO12 Conservarea si revitalizarea patrimoniului cultural si natural, finantat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, potrivit unui comunicat de presa.

Consiliul General va decide joi daca interzice folosirea animalelor in circurile din Bucuresti

Consiliul General va decide joi daca interzice folosirea animalelor in circurile din Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi. Daca va fi adoptat, documentul va intra in vigoare dupa 10 zile, iar amenzile sunt cuprinse intre 2. 500 lei si 5. 000 lei, iar contravenientii au obligativitatea de a parasi orasul in termen de 24 de ore.

Ambasada Italiei vinde Parcul Nicolae Iorga din Bucuresti si Casa Italia din Galati

In perioada interbelica, Casa Italia a fost sediul Consulatului Italiei in portul de la Dunare. Parcul Nicolae Iorga de pe Calea Victoriei din Bucuresti este evaluat la 5,5 milioane de euro.

Cei doi barbati banuiti ca au jefuit o casa de amanet din Bucuresti au fost prinsi la Calarasi

Cei doi barbati care au jefuit, sambata, o casa de amanet din Sectorul 3 din Bucuresti au fost prinsi de politisti la Calarasi, informeaza Politia Capitalei.

Parchetul General deschide ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Dosarul deschis de Parchet blocheaza comisia parlamentara de ancheta

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) anunta ca a deschis un dosar penal cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca urmare a informatiilor facute publice de catre jurnalistul Dan Andronic. Potrivit PICCJ, cercetarile sunt efectuate in rem si vizeaza infractiunile de abuz in serviciu si de falsificare a documentelor si evidentelor electorale. Inceperea acestei investigatii de catre Parchet face inutila comisia parlamentara ce isi propunea anchetarea alegerilor prezidentiale din 2009, intrucat, potrivit procedurilor legale, deschiderea unui dosar penal blocheaza infiintarea unei comisii parlamentare cu acelasi scop.

Centrul de Protectie a Plantelor a inceput aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor in parcurile din Bucuresti

Centrul de Protectie a Plantelor a inceput in data de 24 aprilie aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor in parcurile administrate de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, precum si in parcurile administrate de primariile de sector. Campania de combatere a tantarilor se va realiza in perioada aprilie septembrie 2017, etapizat, urmand sa fie efectuate cate 8 treceri pentru fiecare zona, anunta Primaria Capitalei.

NOAPTEA MUZEELOR 2017: Cand va avea loc si care sunt atractiile din Bucuresti si din tara

Un numar de 40 de spatii muzeale si institutii de cultura si educatie din Capitala si-au anuntat participarea la editia cu numarul 13 a evenimentului, potrivit informatiilor oferite.

Parchetul General a preluat dosarul privind tragedia din Retezat (VIDEO)

Parchetul General a preluat dosarul privind moartea celor doi copii alpinisti in avalansa din Muntii Retezat, informeaza Digi24. Este un caz complex si avem procurori specializati. Presupune.

Cum arata cel mai mare graffiti din lume (VIDEO)

Eduardo Kobra este artistul care a reusit sa creeze cel mai mare graffiti din lume, pe o suprafata de 6. 000 de metri patrati, potrivit bfmtv. com Opera monumentala a brazilianului de 41 de ani a fost facuta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )