Libnet.ro
UNICEF

20:45

Se deschide Piata Festivalului George Enescu

Antena3 Antena3,
Se deschide Piata Festivalului George Enescu

Din 10 septembrie, adica de poimaine, muzica clasica se muta afara in Capitala. Se deschide Piata Festivalului George Enescu, evident in Piata George Enescu, acolo langa Atheneu. Pana duminica, 20. continuă pe Antena3

Piata Festivalului George Enescu

In perioada 10-20 septembrie, in Piata George Enescu din Capitala are loc Piata Festivalului, un eveniment cu acces gratuit pentru toti bucurestenii amatori ai armoniilor clasice. La fiecare editie a Festivalului George Enescu, Piata Festivalului ii scoate pe Mozart, Strauss si Beethoven in strada.

Criticul muzical Dumitru Avakian, despre rolul Festivalului George Enescu, la Adevarul Live, de la 13.00

Profesorul Dumitru Avakian, una dintre vocile cu cea mai mare autoritate in critica muzicala, analizeaza, la Adevarul Live, de la 13. 00, cea de-a XXII-a editia a Festivalului George Enescu si vorbeste despre perspectivele unui eveniment cultural major la scara europeana.

FOTO: Editia de sambata a festivalului George Enescu, in imagini

Sambata, iubitorii de muzica clasica s-au bucurat de recitalul sustinut de Murray Perahia.

Victor Ponta: Editia din 2017 a Festivalului George Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu!

Premierul Victor Ponta a transmis sambata, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca este de parere ca, editia din 2017 a Festivalului Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu. Totodata, premierul.

Dirijorul Tiberiu Soare, despre fundamentalismul muzical si Festivalul George Enescu, la Adevarul Live

Tiberiu Soare, dirijor principal al Orchestrelor si Corurilor Radio si invitat la cea de-a XXII-a editia a Festivalului George Enescu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre cariera sa in muzica culta, dar si despre frumusetea muzicii mai putin accesate de melomanii fundamentalisti.

Gala Folk You a intrat peste Festivalul George Enescu

SCANDAL Doua recitaluri din cadrul Festivalului International George Enescu, Fazil Say si Murray Perahia, au fost afectate puternic de Gala Folk You, desfasurata in paralel in Piata George Enescu.

INTERVIU Dumitru Avakian, critic de arta: Jurowski este o personalitate pe cat de dinamica, pe atat de profunda

Profesorul Dumitru Avakian, una dintre vocile cu cea mai mare autoritate in critica muzicala, a vorbit, la Adevarul Live, despre prezentul si perspectivele Festivalului George Enescu si a analizat tandemul Zubin Mehta - Vladimir Jurowski, dirijorii care vor reprezenta imaginea urmatoarei editii a Festivalului.

Pe urmele lui George Enescu

Joi, 10 septembrie, in cadrul Festivalului International George Enescu, pianistul Adrian Leonard Mociulschi si naistul Nicolae Voiculet vor sustine, la Curtea de Arges, un concert in fata militarilor Batalionului 33 Vanatori de Munte Posada, recent revenit din Afganistan.

Dirijorul Ion Marin revine la Festivalul George Enescu, alaturi de London Symphony Orchestra

Cunoscutul dirijor de origine romana Ion Marin revine in Festivalul International George Enescu, la pupitrul uneia dintre cele mai importante orchestre ale lumii, London Symphony Orchestra.

Festivalul George Enescu 2015. Concertele de luni, in imagini

San Francisco Symphony cu Michael Tilson Thomas a fost evenimentul major al zilei de luni de la Festival. Orchestra cu renume international a avut in program: Enescu Voix de la nature, Adams Absolute Jest cu participarea Cvartetului St. Lawrence si Beethoven Simfonia nr. 3 in Mi bemol Major op. 55 Eroica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )