Libnet.ro
UNICEF

14:30

Deschiderea anului scolar Aurelian Badulescu acuza guvernul de incompetenta

România Liberă România Liberă,
Deschiderea anului scolar Aurelian Badulescu acuza guvernul de incompetenta

Ministerele sanatatii si al educatiei nationale au lasat povara deschiderii anului scolar pe seama p. continuă pe România Liberă

11 cadre didactice din judetul Vaslui au fost confirmate COVID-19 inainte de deschiderea anului scolar

In pragul deschiderii noului an scolar, in judetul Vaslui mai multi profesori au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Confruntare intre candidatii la Primaria sectorului 3: Ce spun Aurelian Badulescu si Mihail Neamtu despre problemele sectorului. Cum a explicat candidatul PSD episodul controversat de la conferinta lui Nicusor Dan (VIDEO)

Candidatii pentru Primaria sectorului 3 al Capitalei, Mihail Neamtu PMP) si Aurelian Badulescu PSD) s-au intalnit intr-o confruntare electorala, marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician,.

Tariceanu ii solicita din nou premierului Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a solicitat din nou premierului Ludovic Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale din 27 septembrie. Liderul ALDE i-a transmis sefului Guvernului ca se joaca cu focul si ca Executivul trebuie sa isi ia timp ca sa organizeze mai bine deschiderea scolilor. Daca ti-e frica de faptul ca ceilalti vor lua un avans in alegeri, putem merge pana la a suspenda campania electorala ca sa va dam sansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie, ii mai spune Tariceanu prim-ministrului, conform news. ro.

Anunt oficial de la Ministerul Sanatatii. Ce acte sunt obligati sa duca toti elevii si prescolarii la inceputul anului scolar. Medicii nu mai fac fata

Milioane de romani sunt coplesiti de inceperea noului an scolar in contextul pandemiei de COVID-19. De la incertitudinea desfasurarii orelor de curs pana la prezentarea diverselor acte, parintii nu stiu incotro sa o ia. Potrivit ministrului Sanatatii, elevii si prescolarii sunt obligati sa prezinte doua acte obligatorii, fara de care elevul nu va fi primit .

Cum s-a pregatit scoala smart din Ciugud pentru inceperea anului scolar: sistem inteligent de recunoastere faciala cu termometru contactless

Prima unitate de invatamant smart din mediul rural din Romania, Scoala Gimnaziala din comuna Ciugud, a fost pregatita cu masuri speciale pentru inceperea anului scolar 2020 - 2021.

Gabriela Firea: Guvernul a promis fonduri autoritatilor locale pentru pregatirea scolilor, dar banii nu au venit. Unii directori de unitati de invatamant se tem sa vorbeasca, sa nu se supere inspectorii scolari de la PNL

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca intelege ingrijorarea parintilor cu privire la deschiderea anului scolar in contextul epidemiei de coronavirus. Aceasta a precizat ca autoritatile locale.

Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Va creste numarul de cazuri. Scolile trebuie sa aiba stocuri de masti de protectie

Reprezentantul Romaniei la OMS, profesorul Alexandru Rafila, a afirmat, joi, ca dupa deschiderea scolilor va creste numarul de cazuri, adaugand ca scolile ar trebui sa aiba stocuri de masti de protectie.

Grindeanu (PSD): Guvernul Orban nu a ajutat nici macar cu un leu pentru inceperea anului scolar

Fostul premier Sorin Grindeanu, recent revenit in PSD, a declarat, joi, ca Guvernul Orban nu a ajuta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )