Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia lui Gheorghe Dinca, luata prin surprindere de faptele criminalului din Caracal: A fost un tata exemplar

Antena3 Antena3,
Familia lui Gheorghe Dinca, luata prin surprindere de faptele criminalului din Caracal: A fost un tata exemplar

Bogdan Alexandru, avocatul desemnat de Baroul Dolj sa-l apere din oficiu pe presupusul criminal de la Caracal, le-a declarat la Craiova jurnalistilor ca membrii familiei lui Gheorghe Dinca sunt profund indurerati. continuă pe Antena3

Familia lui Gheorghe Dinca, mesaj pentru parintii fetelor ucise de criminalul din Caracal

Vecinii il considerau toti un localnic linistit care nu a iesit in evidenta decat prin singuratatea sa. Nu a ridicat suspiciuni, dar a omorat doua fiintesi poate multe altele pe langa ele. Acum, apropiatii il descriu altfel, realizand ca bula de solitudine in care statea ar fi trebuit sa atraga multe semne de intrebare. Pe .

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Avocatul lui Gheorghe Dinca: La audieri a descris in amanunt comiterea celor doua crime Membrii familiei s-au declarat socati, sustinand ca barbatul nu a fost violent cu ei

Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al barbatului acuzat de uciderea celor doua fete din Olt, a declarat, luni, pentru HotNews. ro, ca la audierile de la DIICOT Dinca a descris in amanunt comiterea celor doua fapte. Avocatul mai afirma ca familia lui Gheorghe Dinca - sotia si cei 4 copii - s-a declarat socata de ceea ce s-a intamplat, sustinand ca acesta nu i-a agresat niciodata si ca nu a fost violent cu ei si, chiar daca nu locuiau impreuna, tineau legatura zilnic.

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

Declaratii socante facute de Gheorghe Dinca in fata procurorilor: Nu recunosc faptele pentru care sunt cercetat. Mi s-a prezentat fotografia fetei si declar ca nu o cunosc. Nu am vazut-o niciodata

Apar noi detalii referitoare la tragedia din Caracal dupa ultimele perchezitii efectuate la locul crimei. Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul numitului Dinca Gheorghe din municipiul Caracal, .

Profilul lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal: Violent si pasionat de filme de groaza, nu-si recunoaste faptele

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, poreclit Popicu, s-a nascut in anul 1953 si traia de ani buni singur, din cauza comportamentului agresiv pe care-l avea fata de sotia si copiii sai. in ciuda dovezilor de necontestat, descoperite de anchetatori in curtea lui, Dinca nu-si recunoaste faptele.

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

Criminalul Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra. A doua victima ar fi fost prinsa in timp ce suna la 112. Cum a motivat faptele sale

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta i.

Gheorghe Dinca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza. Nu exista alte crime, spune avocatul sau. Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan: Sunt 18 disparitii suspecte in zona

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesan, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe ambele adolescente disparute

Gheorghe Dinca, retinut in cazul disparitiei fetei de 15 ani din Olt, si-a recunoscut faptele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )