Libnet.ro
UNICEF

00:07

Descoperiea unui barbat din Dambovita: tatal sau fusese mutilat de propriile pisici

B1 B1,
Descoperiea unui barbat din Dambovita: tatal sau fusese mutilat de propriile pisici

Un barbat de 68 de ani a fost gasit mort si mutilat, in Dambovita, in propria locuinta, relateaza Cancan. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, de inima, iar ranile. continuă pe B1

Cadavrul unui barbat, descoperitde langa un cimitir din Arges

Descoperire macabra a fost facuta in satulCotenesti, comuna Stoenesti, din judetul Arges. Cadavrul unui barbat, in varsta de 60 de ani, a fost descoperit intr-un canal. Locul unde a fost facuta.

Corpul unui barbat care a murit in Mexic, returnat cu organe lipsa. Sotia decedatului cere sprijinul sefului statului

Corpul unui barbat care a murit in Mexic a fost returnat familiei, in Coreea de Sud, fara creier, stomac si inima, transmite publicatia The Independent. Tanarul de 35 de ani a murit pe 3 ianuarie, iar.

Un barbat din Constanta si-a abuzat sexual fiica si nepoata de 13 ani, dar nimeni nu a mers la Politie. imi este teama sa nu se repete ceea ce a facut bunicul meu

Un barbat din judetul Constanta a fost condamnat la 6 ani si 3 luni de inchisoare dupa ce si-a agresat sexual nepoata de 13 ani. Aurelian Niculescu ar fi recurs la acest gest in urma cu un an. Se pare c.

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce ar fi fost impins in fata tramvaiului

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a fost impins in fata tramvaiului de un om al strazii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Progresului, in statia Cal. 13 Septembrie. Calatorul, neidentificat, se afla.

Descoperire socanta intr-o locuinta din Dambovita. A fost gasit mort si mutliat de propriile pisici

Un barbat de 68 de ani a fost gasit mort si mutilat, in Dambovita, in propria locuinta. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, de inima, iar ranile fiindu-i provocate de.

Ce apa beau bucurestenii de la robinet. Metoda prin care apa din Dambovita si din Arges ajunge potabila

Inainte de a ajunge la robinetele bucurestenilor, apa din raurile Dambovita si Arges trece prin multiple procese de purificare. Apa de la robinetele bucurestenilor vine printr-un sistem ce dispune de aproape 2.

Un barbat din Targoviste, plecat de acasa de zece zile, a fost gasit mort, inghetat intr-o padure

Un barbat de 63 de ani, care locuia fara forme legale in Targoviste si a plecat de acasa in urma cu zece zile, a fost gasit mort, sambata, inghetat intr-o padure, in zona Cota 1000, judetul.

SOC TOTAL! Malvina, intr-o superba rochie de MIREASA. Cine este misteriosul barbat din viata ei?! (FOTO, VIDEO)

Dupa despartirea de actorul Dorian Boguta, Malvina Cservenschi zambeste din nou. Mai mult, fosta prezentatoare TVR a imbracat si rochia de mireasa. simbolic. Bruneta a fost model pentru buna ei prieten.

Locuitorii unui sat din judetul Cluj ameninta ca dau n judecata primaria ca nu le-a deszapezit drumul

Locuitorii satului Casele Micesti, din judetul Cluj, reclama ca au ramas izolati, iar ambulantele sau pompierii nu pot ajunge la ei, din cauza ca Primaria Feleacu nu a deszapezit drumul, acestia amenintand ca vor da in judecata institutia.

Ct de greu se construiesc drumurile n tara: dupa zece ani de ncercari, reabilitarea unui tronson din DN6 ntre Alexandria si Craiova e din nou blocata / Aceeasi soarta risca si un tronson etern tergiversat din centura Capitalei

De aproape un deceniu autoritatile de la Drumuri se chinuie fara succes sa reabiliteze un sector din DN6 Alexandria - Craiova. Initial a fost un contract reziliat cu Romstrade a lui Nelu Iordache, iar de patru ani e in curs o alta licitatie. Dupa un constructor scos din joc in urma contestatiilor, Compania de Drumuri descalifica pe ultima suta de metri si ultimul ofertant si anuleaza cu totul licitatia, punand cruce proiectului. Constructorul, o firma italiana, contesta acum decizia. Pe de alta parte, acelasi constructor ar putea avea oferta castigatoare pentru un alt proiect tergiversat: largirea Centurii Capitalei intre DN2 si A2 - astfel incat si aici s-ar putea complica situatia. Cu toate acestea, Compania de Drumuri tocmai ce a semnat recent cu acelasi constructor italian un contract de 58 de milioane de euro pentru Centura Timisoara Sud.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )