Libnet.ro
UNICEF

10:45

Descoperire cosmica: aceasta e cea mai veche stea din Univers

Playtech Playtech,
Descoperire cosmica: aceasta e cea mai veche stea din Univers

In mod normal, stelele care s-au format dupa Big Bang sunt undeva foarte departe in Univers. insa astronomii au descoperit o stea de 13,5 miliarde de ani chiar in galaxia noastra, in Calea. continuă pe Playtech

Cea mai letala pisica din lume e si cea mai adorabila

Cand te gandesti la cea mai letala pisica din lume, poate iti vin in minte imagini cu un leu semet sau un tigru impunator. Ti-ai fi imaginat insa ca cea mai letala pisica este ridicol.

Utile: Cele 4 semne care anunta un infarct;Aceasta este cea mai simpla dieta din lume; Un nivel mare de stres ti micsoreaza creierul. Cnd trebuie sa te ngrijorezi

Anxietatea: alimente care o combat. Un studiu recent spune ca aproape 38 % din populatia europeana sufera de. Sarurile de baie te intineresc! Cum trebuie sa le folosesti. Sarurile pot fi folosite atat in baile relaxante, cat si in.

Descoperire fantastica facuta de astronomi. Ce importanta are

O echipa de astronomi din Australia sustine ca a descoperit ceea ce ar putea fi cea mai veche stea din Univers, cu o compozitie alcatuita aproape in totalitate din materiale formate in urma Big Bang, conform.

Ce contine cea mai mare colectie de trench art din Romania. Colectionar: Soldatii le faceau pentru o permisie sau pentru o portie in plus de mancare

Aproape 300 de obiecte realizate din elemente de munitie, devenite vaze, tabachere, scrumiere etc. constituie cea mai mare colectie din Romania incadrata in curentul trench art. Colectionarul este deja celebru pentru zecile de mii de jucarii pe care le are.

Cea mai fericita zi din viata noastra. Fiica lui Piedone s-a casatorit

Ana, fiica lui Cristian Popescu Piedone, este pregatita sa inceapa o viata noua, de familie, alaturi de sotul ei. Cei doi si-au unit destinele in fata ofiterului de stare civila, sub privile si lacrimile.

Simona Halep, premiata la Universitatea Ovidius din Constanta. Ce distinctie a primit cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep a fost in aceasta dimineata la Universitatea Ovidius din Constanta, unde a primit o distinctie importanta.

Lamborghini a pierdut titlul de cea mai rapida masina de strada de pe Nurburgring. Recordul batut cu aproape 5 secunde

Pana de curand, Lamborghini Aventador SVJ era cea mai rapida masina de strada de pe lengendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Supercar-ul italian a pierdut acum acest titlu in favoarea unui Porsche 911 GT2 RS modificat de Manthey-Racing.

Tesla Model 3 a devenit cea mai vanduta masina electrica din lume: sedanul american a depasit Nissan Leaf

Tesla Model 3 a fost cea mai vanduta masina electrica din lume in primele opt luni ale anului si a reusit sa surclaseze fostii lideri Nissan Leaf si BAIC EC.

ATP: Novak Djokovic, noul lider mondial - Marius Copil, 57 n lume (cea mai buna clasare a carierei)

Marius Copil a bifat o noua cea mai buna clasare a carierei, jucatorul nostru aflandu-se pe locul 57 in lume, cu 888 de puncte acumulate. La varf, Novak Djokovic este noul lider mondial, acesta fiind urmat de Rafael Nadal si Roger Federer.

Foametea loveste mai multe orase din lume. ONU: Sute de milioane de copii si adulti sunt subnutriti!

Sute de milioane de copii si adulti in orasele in plina expansiune din Asia sunt subnutriti. Regiunea Asia-Pacific are cea mai ridicata rata globala de urbanizare si de asemenea peste jumatate din cele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )