Libnet.ro
UNICEF

05:45

Descoperire socanta in Braila. A fost gasit spanzurat in casa. Era fratele unui cunoscut fotbalist

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Braila. A fost gasit spanzurat in casa. Era fratele unui cunoscut fotbalist

Mihai Vladut Subtirica, un tanar inginer agronom din Dudesti, judetul Braila, a fost descoperit spanzurat intr-una dintre anexele casei in care locuia. Acesta a fost gasit mort de un vecin ieri, in. continuă pe Antena3

Descoperire socanta in Suceava. A fost gasit mort, cu mainile lipite cu banda izolatoare si degetele in priza

Vasile Romascan a fost gasit fara suflare in locuinta sa de catre un vecin, care a sunat imediat la 112. Romascan nu mai raspunsese la usa de doua zile, acesta fiind motivul pentru care vecinul a dat.

MOARTE SUSPECTA! Cadavrul a fost gasit intr-o constructie dezafectata

Moarte suspecta la Braila. Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o constructie dezafectata, folosita pentru depozitarea gunoaielor. Politistii au declansat o ancheta si incearca sa afle identitatea.

Aceasta mama nu a schimbat scutecul copilului ei timp de doua saptamani. Baietelul a fost gasit sangerand pe gura nemiscat in patut de 14 zile

Un baietel a murit in chinuri groaznice, deshidratat si de la o infectie provocata de scutecul neschimbat de 14 zile. Micutul Sterling Koehn a fost gasit sangerand pe gura, dupa ce a stat doua.

Tragedie in Herastrau: Un barbat a fost gasit inecat!

Un barbat a fost gasit inecat, miercuri dimineata, in parcul Herastrau. Medicii au sosit la fata locului, dar nu au mai putut sa-l salveze. Autoritatile au fost anuntate in jurul orei 10. 00, atunci.

Descoperire socanta facuta de un adolescent! Se plimba in apropiere de scoala sa, iar ceea ce a gasit pe drum l-a lasat fara cuvinte

Un adolescent de 14 ani, dinTara Galilor, si-a luat viata in apropiere de scoala sa. Trupul sau neinsufletit a fost descoperit de un prieten. Se pare ca Derek Brundrett avea probleme psihice si.

Corpul unui barbat a fost gasit intr-o turbina (VIDEO)

Un barbat din judetul Mures a fost descoperit intr-o turbina de angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea, relateaza Libertatea. ro, care citeaza publicatia zidezi. ro. Autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )