Libnet.ro
UNICEF

09:31

Descoperire uluitoare. O stea va purta numele unui oras din Romania

Antena3 Antena3,
Descoperire uluitoare. O stea va purta numele unui oras din Romania

Un om de stiinta a pus numele Barladului pe cer. continuă pe Antena3

Cei doi satmareni care au plecat cu Duster-ul in Siberia au ajuns in cel mai rece oras din lume si joi ar trebui sa ajunga la Oimiakon, satul unde au fost -70 de grade Celsius

Attila si Kinga Bertici, satmarenii care au plecat acum aproape o luna cu Duster-ul in Siberia, au ajuns la Yakutsk, cel mai rece oras din lume, iar joi ar trebui sa ajunga la destinatia finala: satul Oimiakon, polul mondial al frigului. Dragilor, dupa 580 de kilometri din orasul Aldan, pe viscol si pe drumuri acoperite cu zapada, am traversat raul Lena, inghetat, 17 kilometri) si am ajuns cu bine in cel mai friguros oras din lume: Yakutsk! NEO rezista cu brio!, a scris Attila Bertici pe Facebook.

Primarul unui oras important din Romania anunta o cruciada impotriva petardelor. Practic, in fata Teatrului National a fost ca in razboi

Dupa ce primarul Iasiului, Mihai Chirica, a anuntat ca va lua masuri dure impotriva comcercializarii si utilizarii petardelor, edilul unui alt oras important vrea sa ia masuri similare.

Stirile ProTV: Primarul unui mare oras din Romania, dus la politie dupa ce a facut un accident. Ce alcoolemie avea

Cu doar cateva ore inainte de a-si sarbatori onomastica, primarul din Campulung Muscel s-a ales cu dosar pentru ca s-a urcat baut la volan si a provocat un accident.

Cum a reusit sa fuga din tara fiul unui politist din Olt care are de ispasit 8 ani de inchisoare

Fiul unui politist din Olt, care a injunghiat doi oameni si a stat dupa gratii doar 2 luni pentru ca procurorii au uitat sa mai ceara prelungirea mandatului de arestare preventiva, a reusit sa fuga. Magistratii au stabilit ca individul este extrem de periculos si au dispus prelevarea de probe biologice pentru a fi introduse in Sistemul National de Date Genetice Judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )