Libnet.ro
UNICEF

00:07

Desert delicios pentru Paste. Pasca fara aluat, reteta lui Horia Virlan

Playtech Playtech,
Desert delicios pentru Paste. Pasca fara aluat, reteta lui Horia Virlan

Maestrul bucatar de la Cireasa de pe tort, Horia Virlan, a dezvalui reteta unui desert delicios, pasca fara aluat. Vezi cum trebuie sa faci painea cea mai aleasa a anului, ce se gaseste pe masa fiecarei gospodine, de Paste. Desert delicios pentru Paste in Joia Mare pe masa de Paste a multor romani se gasestepasca . continuă pe Playtech

Pasca FARA aluat! Reteta simpla si delicioasa pentru masa de Paste

Pasca fara aluat este un dulce de nelipsit pe masa de Paste, cu atat mai mult ca se prepara rapid si fara risuri. Iata reteta! Ingrediente 600 g branza de vaci grasa 100 g smantana 6.

Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Paste. Mesaj pentru toti romanii: Nu va jucati cu focul!

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, estimeaza cand vom putea circula fara restrictii, si, totodata, adreseaza un mesaj de avertizare pentru romani. Vezi recomandarile medicului cu privire la noaptea de inviere. Previziuni sumbre pentru Paste Cu toate ca noaptea de inviere este un eveniment cu totul special pentru multi dintre .

Cea mai simpla reteta de friptura: miel la cuptor cu cartofi copti, perfecta pentru Paste

Aceasta reteta este gata rapid pentru masa de Pasti. Se prepara simplu.

Primarul Daniel Baluta, despre masurile care se vor lua in sectorul 4 pentru Paste: Am suplimentat drastic numarul de patrule!

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile de preventie care se vor lua in urmatoarele zile. Am suplimentat drastic numarul de patrule. Avem programate in jur de 30 de patrule, numai de la politia locala, plus patrulele de la politia nationala, tocmai pentru a ne asigura ca oamenii in seara respectiva stau acasa, a spus Daniel Baluta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )